2022-06-24 10:28:55

Randers-talent ophæver: Tager til anden klub

Randers FC meddeler fredag, at angrebstalentet Alexander Simmelhack har ophævet sin aftale for at komme til en anden klub.

Artiklen fortsætter efter annoncen

16-årige Alexander Simmelhack forlader Randers FC.

Det oplyser den kronjyske klub på sin hjemmeside fredag formiddag.

Her forklarer sportsdirektør Søren Pedersen, at Simmelhack har valgt at udnytte muligheden for at komme fri af sin kontrakt, fordi han ønsker at skifte til en anden klub.

- Via sin agent har Alexander udtrykt ønske om at forlade Randers FC. Da han som 15-årig kom til fra Sjælland, blev der naturligvis lagt vægt på at følte han sig ikke til rette i Randers, så havde han mulighed for at komme ud af aftalen. 

- Den mulighed, som var tiltænkt et socialt hensyn, er nu blevet udnyttet til at komme væk fra Randers FC og videre til en anden klub. 

- Det er vi utroligt ærgerlige over, da vi kun har oplevet, at Alexander har været tilpas her såvel på som uden for banen, hvilket der også er brugt mange kræfter på, da Alexander har været en højt prioriteret spiller, som på trods af sin unge alder har trænet en del med Superligaholdet, siger sportsdirektøren.

Randers FC oplyser ikke, hvilken anden klub Simmelhack tager til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til gengæld understreger Søren Pedersen, at Randers er skuffede over, at Simmelhack forlader klubben til fordel for en anden klub, da det aldrig var planen med aftalen.

- Vi er utroligt skuffede over forløbet, da det aldrig har været ånden i aftalen, at der kunne skiftes af sportslige eller økonomiske hensyn. 

- Skuffelsen må dog ikke overskygge, at vi har fået skabt et rigtigt godt talentudviklingsmiljø med en masse dygtige spillere, som vi glæder os til at udvikle videre på, siger han.

Alexander Simmelhack noterede sig for to kampe på Randers FC's 3F Superliga-hold.

Han havde oprindeligt to år tilbage af sin ungdomskontrakt hos kronjyderne.

25 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0