2022-08-16 13:59:28

Agent revser Leipzig: Forsberg fortjener mere respekt

Ifølge agenten Hasan Cetinkaya bliver hans klient Emil Forsberg behandlet på en respektløs måde af én bestemt person i RB Leipzig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Emil Forsberg har fået 57 minutters spilletid i løbet af RB Leipzigs tre første kampe i den nye sæson.

I lørdags kunne svenskeren se med fra bænken, da hans holdkammerater spillede 2-2 med FC Köln i Bundesligaen, hvor RB Leipzig blot har to point efter to kampe.

Forsbergs agent Hasan Cetinkaya har i et interview med Bild kommenteret på svenskerens beherskede mængde spilletid, og her kritiserer han Bundesliga-klubben for at udvise mangel på respekt over for hans klient.

- Emil har altid været der for klubben. Nu er der lidt rotation i startopstillingen, fordi der er mange gode offensivspillere, og det er helt okay. Det, der ikke er okay, er, at Emil ikke er en del af rotationen, siger han og fortsætter.

- Emil træner godt og fortjener respekt, men der er personer i klubben, som åbenbart ikke ønsker det. 

- Det er fint, at Emil skal bevise sig over for træneren, men denne gang bliver han holdt tilbage af en anden årsag. Det er ikke træneren eller direktøren, men en person, der foretrækker at bruge andre spillere, som han kender fra Salzburg.

- Det er ikke i orden, og det er heller ikke fair, at han forsøger at påvirke trænerens beslutninger. Hvis der er noget, der ikke ikke går efter planen, bør det drøftes i et åbent forum, siger Cetinkaya.

Cetinkaya fortæller ikke, hvem han præcis retter kritikken mod, men Christopher Vivell, der er teknisk direktør i Leipzig, har en fortid som sportslig koordinator og scoutingchef i Salzburg.  

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0