2022-06-06 14:35:49

RB Leipzig forlænger med Halstenberg

RB Leipzig har mandag præsenteret en stor nyhed, da Marcel Halstenberg har valgt at forlænge sin aftale med klubben med yderligere to år, så den nu løber frem til sommeren 2024.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Marcel Halstenberg stod foran et kontraktudløb til sommer, men han behøver ikke at pakke lejligheden ned alligevel, da den tyske back har valgt at forlænge sin kontrakt med RB Leipzig.

Det har den tyske klub meddelt på deres hjemmeside.

- Jeg er virkelig glad for, at min fremtid nu er afklaret, og at jeg bliver i Leipzig. Denne by og denne klub er blevet et andet hjem for mig. I løbet af det sidste år, hvor jeg har måttet håndtere nogle svære ting i mit privatliv og komme mig over skader, har alle støttet mig fuldt ud og gjort det klart, at jeg ville få chancer for at spille for RB Leipzig igen i fremtiden. 

- Det viste sig at være tilfældet i anden halvdel af sæsonen. Jeg har haft syv fantastiske år her indtil videre, og DFB-Pokal-titlen var prikken over i'et. Jeg vil aldrig glemme denne succes, og det vil give os lidt ekstra motivation for fremtiden. 

- Jeg er sulten efter mere succes, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan i fremtiden for at hjælpe os med at nå vores mål, udtaler Marcel Halstenberg til klubbens hjemmeside.

Det har været rygtet om, at Chelsea var ude efter Marcel Halstenberg, men det bliver altså til to år mere i RB Leipzig-trøjen for tyskeren.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0