2022-08-09 20:14:21

Werner har store planer: Vil forbi 100 mål-mærket

Timo Werner fortæller efter sit skifte til RB Leipzig, at han har tænkt sig at gå forbi de 100 mål i klubben som den første i klubbens unge historie. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 2. runde

FT

RBL

2 - 2

FCK

Timo Werner er efter to år i London hos Chelsea vendt hjem til RB Leipzig denne sommer, hvor han havde stor succes tidligere

Det er den tyske angriber godt tilfreds med, selvom han i forbindelse med skiftet også gør det klart, at fortiden ligger bag ham nu. 

- Jeg er rigtig glad for at spille for RB Leipzig igen og fremover. Det var en skøn tid fra 2016 til 2020, hvor vi skabte en sensation som nye i ligaen, indleder Werner om sit skifte på Leipzigs hjemmeside og fortsætter. 

- Det var et værdigt farvel for mig dengang at smutte som rekord-topscorer, men det er også en del af fortiden, og nu ser jeg fremad, fordi Leipzig har udviklet sig over de sidste to år, ligesom jeg har. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Werner har store planer: Vil forbi 100 mål-mærket
Foto: RB Leipzig

Tiden i Chelsea var han herudover glad for, og så fortæller han, at han har store planer i Leipzig om blandt andet at komme over de 100 mål for klubben som den første i deres historie. 

- Jeg havde to gode år i Chelsea, som jeg er meget taknemmelig for, og som endte med en Champions League-titel. Oplevelsen af at spille i et andet land og en anden liga har hjulpet mig meget på vej. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nu ser jeg frem til den nye sæson med Leipzig og mest af alt ser jeg frem mod gensynet med fansene, som er meget vigtige for mig. Vi har store planer sammen, og selvfølgelig vil jeg gerne være den første til at bryde 100 mål-mærket. 

Werner har ifølge klubbens hjemmeside allerede lavet 95 mål for klubben.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 2. runde

FT

RBL

2 - 2

FCK

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0