Real Madrid -UEFA straffer Mourinho og Real Madrid
2010-11-30 19:22:39
Foto:

UEFA straffer Mourinho og Real Madrid

Jose Mourinho har fået to dages karantæne for udvisnings-stuntet mod Ajax. Real Madrid og de involverede er idømt bøder for små 1,5 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

UEFA har nu undersøgt og truffet en beslutning i sagen om Real Madrid-spillerne Xabi Alonso og Sergio Ramos' udvisninger i sidste uge mod Ajax i Champions League. Og det europæiske forbund har langet både karantæne og bøder ud med rund hånd.

Cheftræner Jose Mourinho er således idømt to dages karantæne for sin rolle i showet. Den ene spilledag er dog betinget i en periode på tre år. Derudover er den portugisiske chef idømt en bøde på 300.000 kroner.

Bøder er der også til Sergio Ramos og Xabi Alonso, der hver skal hoste op med 150.000 kroner, men derudover slipper med den ene spilledages karantæne, de under alle omstændigheder havde fået.

Iker Casillas er idømt en bøde på 75.000 kroner, mens Jerzy Dudek skal af med 37.500 kroner. Begge var angiveligt involveret i at få forklaret Sergio Ramos, at han skulle trække et gult kort.

Endeligt er også Real Madrid som klub blevet straffet. Det med en bøde på hele 900.000 kroner, hvilket altså bringer UEFA's samlede bøderegn til den spanske storklub op på 1.462.500 kroner.


Foto:

112 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce