2022-10-02 17:33:26

Florentino Perez: Fodbolden er syg

Real Madrid afholdt søndag generalforsamling, hvor holdets præsident Florentino Perez blandt andet snakkede om Super League.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 7. runde

FT

REA

1 - 1

OSA

Real Madrid afholdte generalforsamling søndag eftermiddag, og her var programmet tæt pakket med både budget, ombygning af holdets stadion og Super League.

Men der var især fokus på Super League, som Real Madrid på ingen måde har lukket ned for. På forsamlingen snakkede Perez om nogle af de udfordringer, som sporten står overfor, og hvordan Super League kan være løsningen herpå.

- Vores elskede sport er syg og mister sin globale føring. De unge mennesker mister interesse – en udvikling, som skal vendes, inden det er for sent, siger Perez på generalforsamlingen og fortsætter:

- De efterspørger et kvalitetsprodukt, som fodbold ikke kan skabe, fordi de nuværende turneringer ikke tiltrækker dem. Ikke engang finalerne.

Og Perez mener, at have en løsning på den dalende interesse for fodbold: Flere kampe mellem de store hold.

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Florentino Perez: Fodbolden er syg
Foto: Javier Barbancho/Reuters/Ritzau Scanpix

- Med maksimal respekt til de nationale ligaer så skulle de store ligaer tilbyde kampe hele året – kampe, som får de unge mennesker til at vende tilbage.

Perez henviser til den årlige opgørelse og de rigeste klubber i verden, hvor Real Madrid er gået fra en femteplads til i år at ligge nummer 13.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er kun tre europæiske hold på den liste. Trenden er ikke til at tage fejl af. De må gøre noget rigtigt i USA og noget helt forkert i gamle Europa.

Florentino Perez og Real Madrid ligger nummer to efter seks sejre i seks kampe. De spiller søndag aften på hjemmebane mod Osasuna.  

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 7. runde

FT

REA

1 - 1

OSA

27 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0