Allsvenskan -Glad Tranberg: Noget helt andet at spille fast
2018-10-15 13:50:08
Foto: Getty Images

Glad Tranberg: Noget helt andet at spille fast

Viktor Tranberg har fået masser af spilletid i svenske Örebro, siden han i sommer blev udlejet fra FC Nordsjælland, og det kan både mærkes på humøret og formen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I august skiftede 21-årige Viktor Tranberg fra FC Nordsjælland til Örebro på en lejeaftale for resten af den svenske sæson.

Her blev forsvarsspilleren med det samme fast mand på holdkortet, og han har nydt de første par måneder i Sverige, hvor han blev kastet for løverne med det samme.

- Det har faktisk været rigtig let. Setuppet omkring Örebro og Nordsjælland minder meget om hinanden. Så det har været let at falde til, og det er en rigtig god gruppe, jeg er kommet op til, siger Viktor Tranberg til bold.dk.

Forsvarsspilleren kom op til sin nye klub to dage, inden han spillede sin første kamp, og siden da har han spillet fast i bagkæden. Tranberg kan godt lide, at det hele er gået så stærkt.

- Når man bliver kastet direkte ind i det som fodboldspiller, så er det mange gange lidt lettere, for så når man ikke at tænke så meget. Så handler det bare om at komme op og træne og spille, og heldigvis er det gået ret godt, og jeg har fået en masse spilletid.

Örebros spillestil minder en del om FC Nordsjælland, og det har også hjulpet Tranberg med at falde til.

- Det er et hold, der gerne vil spille bolden. De stiller sig som regel lidt lavere i presset end Nordsjælland, som gerne vil op og presse højt og stjæle bolden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er vi lidt mere komfortable med at stille os længere ned på banen og enten holde fast og spille som Nordsjælland med en masse possesession eller køre nogle hurtige kontraer, siger forsvarsspilleren.

Noget andet at spille fast
Siden ankomsten har Viktor Tranberg fået fuld spilletid i alle ni Allsvenskan-kampe, og de mange minutter kan både mærkes på formen og humøret i forhold til den sidste tid i FCN, hvor han oftest sad på bænken.

- Når man ikke spiller kontinuerligt overhovedet, så er det lige pludselig noget helt andet at spille fast. Og grunden til, at jeg tog herop, var jo at spille en hel masse.

- Så jeg er glad og i god form, og der er jo en anden glæde ved det, når man spiller hver weekend. Det er jo bare noget andet end at sidde på bænken, siger han.

Med fem spillerunder tilbage ligger Örebro på en niendeplads i Allsvenskan med langt til både medaljer og nedrykning. Det er godkendt, selvom Tranberg er sikker på, at klubben har ambitioner om mere.

- Inden jeg kom, startede de virkelig godt, var ubesejret i lang tid og fik en masse point. Så kom der en periode, hvor det haltede lidt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Her på det sidste har vi heldigvis fået ret mange point og nogle ret flotte resultater. Så jeg tror, at de fleste her er indforstået med, at i år ikke er en sæson, hvor vi vinder noget eller udretter noget stort, men at vi forhåbentlig kan slutte rigtig godt af, så holdet står skarpere til næste sæson, siger Viktor Tranberg.

Örebro har blot lukket syv mål ind i de ni kampe, Viktor Tranberg har spillet for klubben. Holdet tabte de to første kampe, han var med i, men siden da er det blevet til 14 point i syv ligakampe.

anton@bold.dk


Foto: Getty Images

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0