2022-11-24 11:15:02

Har splittet DS-topscorerliste ad: Nyt mål lyder helt vanvittigt

Ringkøbing-spiller Lennard Lauridsen er glohed, da han har scoret hele 16 mål og topper topscorerlisten suverænt. Han går efter at score 32 mål, og det lyder vanvittigt, siger han til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 18. runde

FT

MAR

3 - 0

RIN

Lennard Lauridsen har været den hele store oplevelse i Danmarksserien Pulje 3 i efteråret. 

Ringkøbing-profilen har nemlig scoret mål på samlebånd, da Lauridsen er noteret for hele 16 mål i 17 kampe for det jyske Danmarksserie-mandskab.

Det gør ham til suveræn topscorer i Danmarksserien Pulje 3, da nærmeste forfølgere Jonas Panduro Skærlund fra Marienlyst og Van Tha Thawng Ni Dum fra OKS har scoret 11 mål. Derudover topper Ringkøbing puljen.

33-årige Lauridsen siger til bold.dk, at han er lidt overrasket over de mange mål.

- Det er nok gået lidt over forventning, også i og med at jeg ikke har spillet angriber i en hel eller en halv sæson i fem år. Hele det seneste år spillede jeg central midt. Før det spillede jeg wingback, kant og lidt i angrebet. Vi fik en ny træner i sommer, hvor jeg så blev rykket op som angriber. 

- Jeg scorede så i de første to-tre træningskampe, og så lavede jeg to i pokalen. Så kørte det derfra, siger Lennard Lauridsen til bold.dk. 

Vanvittige mål – går efter 32 styks
Lauridsen fortæller også, at han har spillet på venstre back-positionen i to kampe, og der har han nettet to gange. Han vil dog helst spille angriber. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Har splittet DS-topscorerliste ad: Nyt mål lyder helt vanvittigt
Foto: Henrik Olesen / Ringkøbing IF

Ringkøbing-profilen siger, at han virkelig har vist skarphed foran kassen, men holdkammeraterne har også gjort det nemmere for ham. 

- Jeg har haft nogle mål, hvor jeg har skullet trille den ind den sidste meter, men jeg har også haft nogle helt vanvittige mål. Jeg scorede fire mål på hjemmebane mod Otterup i første halvleg, hvor jeg lavede et på saksespark, og jeg lavede hattrick på ti minutter mod Tarup/Pårup på hjemmebane, og vi førte 5-0 efter 20 minutter. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Inden sæsonen havde Lauridsen sat sig som mål at score 25 mål, men den gode start har fået ham til at sætte barren lidt højere. 

- Nu har vi spillet 18 kampe og skal spille 14 mere, så er det 32 kampe. Så håber jeg på, at jeg laver 32 mål, og det lyder helt vanvittigt at sige. 

- Jeg mener, at muligheden er der, hvis jeg beholder skarpheden, siger Danmarksserie-bomberen til bold.dk og tilføjer, at det vigtigste for ham er, at holdet er rykket op. 

Ringkøbing møder Marienlyst i et ægte topopgør i pulje 3 på lørdag, og et point skiller de to hold. Lauridsen og co. har dog allerede sikret sig en plads i oprykningsspillet om en plads i næste sæson af 3. division.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 18. runde

FT

MAR

3 - 0

RIN

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0