2022-06-26 09:41:02

River Plate-chef om Suarez: Hans beslutning

Luis Suarez' skifte til River Plate kan blive en realitet, men det er op til spilleren selv, som skal tage en beslutning, når han er længere i genoptræningen af en knæskade.

Artiklen fortsætter efter annoncen

35-årige Luis Suarez har kontraktudløb med Atletico Madrid ved månedens udgang, og den rutinerede uruguayaner skal se sig om efter en ny arbejdsgiver.

Angiveligt skulle Suarez selv være mest interesseret i at blive i Europa, men rygter om en tur tilbage til det sydamerikanske kontinent har været tiltalende, da River Plate har meldt sig på banen som kommende klub for El Pistolero.

På et pressemøde i kølvandet på River Plates sejr over Lanús talte cheftræneren Marcelo Gallardo om muligheden for at bringe den urugayanske veteran ind.

- Han er ved at komme sig over en knæskade, så uanset hvor meget vi end gerne ville have ham i dag, ville han ikke kunne spille, så vi venter og ser, hvordan tingene udvikler sig.

- Han har vist, at han er villig og entusiastisk om et skifte, men beslutningen er op til ham, når han er klar.

Foruden Luis Suarez er Buenos Aires-klubben også blevet sat i forbindelse med colombianske Miguel Borja, som har en fortid i Livorno.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0