2022-10-05 19:23:30

Mourinho: Belotti og Abraham kan spille sammen

Jose Mourinho har mange muligheder i offensiven, hvor han mener, at Andrea Belotti og Tammy Abraham sagtens kan spille sammen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 3. runde

FT

ROM

1 - 2

BET

Torsdag aften mødes Roma og Real Betis i Europa League-gruppespillet i den første af to indbyrdes kampe på syv dage, der meget vel kan afgøre, hvem der bliver et og to i Gruppe C.

Roma-træner Jose Mourinho forholdte sig til modstanderens kvaliteter, og hvordan han kunne sætte sit hold op bedst muligt til at kreere chancer mod dem. I den forbindelse nævnte han muligheden for et angreb med både Tammy Abraham og Andrea Belotti.

- Abraham og Belotti er to gode spillere, og de kan spille sammen. Det er op til os trænere, at finde den rigtige løsning.

- Gode spillere kan spille sammen. I begyndelsen virkede det for mange umuligt at Pellegrini, Zaniolo, Dybala og Abraham kunne spille sammen. Uheldigvis har skader forhindret os i at bruge dem alle på samme tid, men når vi bruger dem sammen virker det, sagde portugiseren ifølge Football Italia på det obligatoriske pressemøde onsdag.

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie A -Mourinho: Belotti og Abraham kan spille sammen
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Belotti har hidtil primært fået minutter i Europa League, mens det i Serie A mest er blevet til små indhop i løbet af anden halvleg.

Abraham har spillet væsentligt mere, men kun scoret to mål. Derfor startede han også på bænken i weekendens kamp mod Inter.

Artiklen fortsætter efter annoncen


 

Artiklen fortsætter efter indholdet

EL - 3. runde

FT

ROM

1 - 2

BET

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0