2022-03-01 09:05:09

FIFPro: Udlændinge bør kunne kvitte Rusland

Den internationale spillerforening FIFPro opfordrer FIFA til at give alle udenlandske spillere i Rusland lov til at forlade deres klub på en fri transfer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

UEFA og FIFA har udelukket russiske klubhold og landshold fra alle turneringer, men det bør ikke være eneste sanktion mod Rusland, der har invaderet Ukraine.

Det mener den internationale spillerforening, FIFPro, i hvert fald.

FIFPro opfordrer således FIFA til at give alle udenlandske fodboldspillere i Rusland lov til at forlade deres klub på en fri transfer.

- Den fortsat eskalerende konflikt er ifølge vores synspunkt en god grund til at få ophævet sin kontrakt uden at skulle betale kompensation til klubben. Det diskuterer vi netop nu, siger FIFPros bestyrelsesmedlem, Louis Everald, til VI.

- FIFA kan justere reglerne i nødsituationer. På grund af den ekstremt bekymrende situation mener vi, at spillere burde have lov til at forlade landet. Vi vil have klarhed over det her hurtigst muligt.

Der er aktuelt tre danske spillere på kontrakt i Rusland.

Oliver Abildgaard og Anders Dreyer spiller i Rubin Kazan, mens Younes Namli er ejet af Krasnodar, men i øjeblikket udlejet til Sparta Rotterdam.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0