2021-02-02 13:10:02

Fritstillet dansk stopper tvivler på SL-retur

Andreas Skovgaard blev mandag fritstillet fra Heerenveen, og han er derfor på klubjagt. Han tvivler dog på, at næste destination bliver Danmark. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det blev aldrig det ønskede ophold i Heerenveen for Andreas Skovgaard, der aldrig nåede at få sin debut for klubben. 

I hele 2020 var han til gengæld udlejet til svenske Örebro, hvor det blev til hele 29 optrædener i alt. 

Alligevel var den hollandske klub og den danske stopper enige om, at samarbejdet skulle ophøre nu her. 

Derfor er Skovgaard nu rejst hjem til Danmark for at undersøge sine muligheder. Tidligere tirsdag lød det, at hjemturen til dansk grund også skyldtes, at en aftale med en dansk klub var førsteprioritet, men det er en misforståelse. 

- Jeg er ikke åben for 1. division. Jeg tror egentlig heller ikke, at det bliver Danmark, men jeg udelukker ikke noget, hvis der kommer en god mulighed der. Umiddelbart tror jeg ikke, det bliver Danmark, siger Andreas Skovgaard til bold.dk. 

Netop opholdet i det svenske har også givet Örebro lyst til at fortsætte samarbejdet, men indtil videre har den 23-årige stopper is i maven. 

- De har forhørt sig, men lige nu vil jeg gerne se, hvad der er af muligheder. Det er som sagt et andet marked nu, og jeg har ikke nået at sætte mig ned med min agent endnu og se, hvad der sker. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Drømmedestinationen udeblev

Den manglende spilletid hos Heerenveen gjorde, at det var fint for Andreas Skovgaard, at parterne blev enige om at stoppe samarbejdet. 

Allerede inden transfervinduet åbnede, stod det klart, at danskeren skulle videre i dette vindue. 

- Det har været klart fra start, at jeg skulle videre allerede inden, jeg kom tilbage til Holland. Der blev det meldt ud, at jeg formentligt skulle videre. Jeg kom fra en god sæson hos Örebro, så jeg havde det fint med, at jeg skulle videre. 

I løbet af transfervinduet kom der også bud efter den tidligere FC Nordsjælland-stopper, men det var ikke de rigtige muligheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der har været muligheder i løbet af transfervinduet, men jeg vil gerne have, at mit næste skifte er noget, der føles helt rigtigt. Min drømmedestination kom ikke i løbet af vinduet, og så havde jeg tænkt på, at hvis vi kom længere hen, så kunne det være godt for både mig selv og Heerenveen, hvis vi kunne ophæve kontrakten. 

- Det er jeg rigtig glad for kunne lade sig gøre. Så lige nu er jeg egentlig godt tilfreds med forløbet, siger Andreas Skovgaard til bold.dk. 

Ønsker sig kontinuitet i kommende klub

Til bold.dk vil Andreas Skovgaard ikke fortælle, hvor der har været henvendelser fra i løbet af vinduet. 

Han vil heller ikke udpege en specifik drømmedestination, men han vil godt fortælle lidt om, hvad en drømmedestination skal indeholde. 

- Min drømmedestination handler egentlig bare om, at jeg gerne vil finde et sted, hvor jeg kan se mig selv være i mere end tre år. Hvis jeg skulle fortsætte i Heerenveen, ville jeg blive lejet ud igen og vende tilbage efter et år. Jeg vil egentlig gerne bare hen et sted, hvor jeg kunne se mig selv i længere tid og have det godt. 

- Selvfølgelig er især Sverige en mulighed, når jeg har haft en god sæson der. Jeg håber stadig på at komme et sted hen, hvor jeg føler, det er det rigtige for mig, og jeg kan have det godt. Hvor det specifikt er, det ved jeg ikke endnu. Jeg kan ikke sidde og nævne steder, hvis det ikke bliver en realitet. 

- Jeg er først lige kommet hjem til Danmark, og i går var sidste dag på transfervinduet. Så nu skal jeg sætte mig ned med min agent og se, hvad der er af muligheder. Nu er det et andet marked for mig, fortæller Andreas Skovgaard til bold.dk. 

Andreas Skovgaard brød i gennem hos FC Nordsjælland, hvor han spillede 88 førsteholdskampe, inden han tog til Heerenveen i 2019.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0