2023-01-29 07:30:02

Ole Tobiasen afviste flere tilbud: Der var dansk interesse

Ole Tobiasen har haft muligheden for at komme væk fra Heerenveen, da blandt andet en dansk klub meldte sig på banen. Tobiasen har udløb til sommer, og han kan godt se sig selv vende tilbage til Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 20. runde

FT

UTR

1 - 0

HEE

Til sommer kan det være slut med Ole Tobiasen i Heerenveen, da danskeren har kontraktudløb med klubben.

Dermed skal den danske assistenttræner i denne tid til at vurdere, hvad der skal ske i fremtiden, fordi er det blevet tid til at tage et skridt op og blive cheftræner igen?

I sidste sæson havde han nemlig stor succes som midlertidig cheftræner for Heerenveen, men når jagten på et nyt job bliver sat i gang, er det ikke et krav, at han skal have det øverste ansvar.

- Jeg skal til at vurdere, om jeg vil blive eller ud og stå på egne ben igen.

- Det er dog ikke et must for mig, at jeg skal ud og være cheftræner igen. Jeg har stadig mod på at være assistent, men det kommer an på, hvilken slags assistent jeg skal være. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Æresdivisionen -Ole Tobiasen afviste flere tilbud: Der var dansk interesse
Foto: Almere City

- Jeg er åben for begge dele, så hvis der kommer et interessant tilbud om at være cheftræner, er det helt sikkert noget, jeg vil tage seriøst, siger Ole Tobiasen til bold.dk.

Tobiasen har dog haft muligheden for at komme ud, da der i sommer dukkede flere mulige bejlere op, og der var da også dansk interesse for ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var dog ikke noget, som kunne lokke Tobiasen væk fra Heerenveen, hvor han nyder tilværelsen i stor stil.

- Jeg har haft tilbuddet om at komme væk. I sommer var der nogle ting, men det var ikke nogle projekter, som jeg så et perspektiv i, hvis jeg sammenligner med rollen i Heerenveen. Så der har været tilbud, men jeg har ikke tænkt, at jeg har været nødt til at gøre det, det tiltalte mig ikke.

- Der var både tilbud om at blive assistent, men jeg fik også tilbuddet om at blive cheftræner i den næstbedste række i Holland. Jeg har ikke lyst til at nævne et konkret navn, men der var også en henvendelse fra Danmark.

Er du stadig åben for at vende tilbage til dansk fodbold?

- Ja, det er jeg. Jeg er klar på et dansk job, selv om mine rødder nok ligger mere i Holland og Belgien nu. Men nu må jeg se, hvor jeg ender henne til sommer. Det er dog ikke utænkeligt, at jeg bliver i Heerenveen, det er jo en stor klub.

- Selv om jeg er blevet 47 år, er jeg jo stadig ung i faget. Så der skulle stadig være nogle år i mig endnu. Lige nu kan jeg godt se mig fortsætte som assistent, men om et år kan det være, at det er tid til, at jeg skal stå på egne ben, siger Ole Tobiasen til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tiden må så vise, om Tobiasen tager endnu en tørn som assistent i Heerenveen, eller om han igen skal ud og være cheftræner.

Det har han været flere gange tidligere, da han blandt andet har stået i spidsen for Almere City.

- Jeg er ikke begyndt at lede efter noget nyt eller snakket med klubben om en forlængelse endnu, men det skal jeg snart have startet på. Jeg kommer nok til at afvente lidt for at se på, hvad der dukker op i løbet af foråret. 

47-årige Ole Tobiasen har hele sin trænerkarriere været i hollandsk fodbold, hvor det hele startede i 2010, da han var ungdomstræner i Roda.

Som aktiv nåede han desuden forbi klubber som FC København, AaB, AZ Alkmaar og Ajax.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 20. runde

FT

UTR

1 - 0

HEE

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0