2022-10-05 18:31:53

Medie: Sevilla fyrer træneren efter aftenens Dortmund-brag

Sevilla har ifølge ESPN i sinde at fyre træner Julen Lopetegui efter aftenens kamp i Champions League mod Dortmund. Klubben skulle også allerede have lavet en aftale med Jorge Sampaoli, der før har stået i spidsen for Rojiblancos, som ny cheftræner.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

SEV

1 - 4

DOR

Sevilla har haft en noget nær katastrofal start på denne sæson i La Liga. Sidste års nummer fire ligger i skrivende stund nummer 17 – ét point over nedrykningsstregen.

Det har ikke underligt betydet, at træner Julen Lopetegui har været under stor kritik, og flere fans har allerede krævet spanierens afgang.

Han er dog ikke blevet fyret endnu, men ESPN erfarer alligevel, at Sevilla har lavet en aftale med en ny træner. Ifølge det amerikanske medie, er man blevet enige med Jorge Sampaoli om at tage tøjlerne i klubben fra Andalusien.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Medie: Sevilla fyrer træneren efter aftenens Dortmund-brag
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

ESPN erfarer at Lopetegui officielt vil blive fyret onsdag aften eller torsdag morgen – altså efter Sevillas Champions League-kamp mod Dortmund

Historien kommer nærmest samtidig med at Sky Sports i England skriver, at Julen Lopetegui er topprioriteten i Wolverhampton, der netop har fyret deres cheftræner, Bruno Lage.

Jorge Sampaoli har før været træner for Sevilla fra 2016 til 2017, hvor han førte holder til en fjerdeplads i ligaen og avancement fra gruppespillet i Champions League – her blev man så efterfølgende eskorteret ud af turneringen af Claudio Ranieri og Leicester City.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

SEV

1 - 4

DOR

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0