2022-04-22 11:25:44

Sheffield forlænger med skarpe Billy Sharp

Sheffield United får også fornøjelsen af Billy Sharp i næste sæson, da topscoreren har valgt at forlænge sin aftale frem til sommeren 2023 med Championship-klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Championship - 44. runde

FT

SHE

1 - 0

CAR

Billy Sharp har siden 2015 været garant for mål i Sheffield United-trøjen, hvor det er blevet til 14 scoringer i denne sæson af Championship.

Angriberens fremtid har dog længe været uvis, da han og klubben ikke har formået at få forlænget aftale, som udløber til sommer, men fredag er der kommet en glædelig nyhed til Sheffield-fansene.

Sharp bliver nemlig i klubben til 2023.

Artiklen fortsætter efter billedet

Championship -Sheffield forlænger med skarpe Billy Sharp
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg er glad, jeg har haft en god sæson, og som jeg sagde, da jeg underskrev min sidste kontrakt, vil jeg knokle hårdt, arbejde endnu hårdere og gøre mig fortjent til den næste. 

- Jeg føler, at der er meget mere i mig, og det er op til mig at vise det. Det umiddelbare mål er at lave et par mål mere i denne sæson, og selv om jeg fylder 37 næste år, føler jeg stadig, at jeg har et par år mere i mig, lyder det fra angriberen til klubbens hjemmeside.

Billy Sharp har i alt spillet 331 kampe med 126 mål til følge for Sheffield United over flere omgange. Han har også tidligere repræsenteret Leeds, Nottingham Forest og Southampton.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Championship - 44. runde

FT

SHE

1 - 0

CAR

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0