Premier League -Wilder: Ravel Morrison kan blive 500 mio. værd
2019-08-18 12:16:34
Foto: Sheffield United

Wilder: Ravel Morrison kan blive 500 mio. værd

En Ravel Morrison i topform kommer Sheffield United ikke i nærheden af, siger manager Chris Wilder til Daily Mail. Han mener, at han kan være en halv millard kroner værd.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ravel Morrison har aldrig fået forløst sit talent, siden han imponerede som ungdomsspiller hos Manchester United.

Siden rykkede han til West Ham og har efterfølgende været i klubber som Lazio, mexicanske Atlas og svenske Östersund uden succes. 

Nu er den 26-årige midtbanespiller tilbage i England for Premier League-oprykkerne Sheffield United på en étårig aftale, hvor der er store forventninger til ham. Det siger manager Chris Wilder til Daily Mail.

- Økonomisk set var det en god handel for os. Vi har ikke bundet os i to eller tre år. Men han har chancen for at forbedre sig, hvis han får succes, siger han og fortsætter:

- I øjeblikket er vi et sted, hvor en Ravel Morrison i topform ikke er en spiller, vi kommer i nærheden af. Han er muligvis 40, 50, 60 millioner pund værd ( 327, 409, 492 millioner kroner), siger han.

Manageren siger, at Ravel Morrison kan skabe noget ekstraordinært, når han spiller på Sheffield United-holdet. Og han håber, han bliver en succes.

- Forhåbentlig bliver det denne gang, han finder et hjem og nyder sin fodbold, for så har vi en fantastisk spiller i truppen, siger Chris Wilder.

Ravel Morrison var ikke i truppen, da Sheffield United for en uge siden startede Premier League-sæsonen.


Foto: Sheffield United

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0