2022-12-06 13:15:01

Young Boys FD-direktør om efterår: 'Winning is not enough'

Young Boys FD-direktør Holger Kristiansen glæder sig over efterårets resultater i 3. division. Det handler dog ikke kun om at vinde, siger direktøren. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Young Boys FD, der huserer i Silkeborg, indtager en andenplads i 3. division ved vinterpausen, og det glæder direktøren Holger Kristiansen. 

Kristiansen siger dog til Young Boys FD's hjemmeside, at det handler om andet end resultater for 3. divisionsklubben.

- Selvfølgelig er vi godt tilfredse med vores point-høst og vor placering. Men point og oprykning er ikke målet i sig selv: ’Winning is not enough’. Vi skal udvikle hold, klub og spillestil således at vore unge drenge får de bedste muligheder for at udvikle sig. 

Et stort formål er at give unge spillere chancen for at spille divisionsfodbold. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Young Boys FD-direktør om efterår: 'Winning is not enough'
Foto: Young Boys FD

- Vores spillestil skal være målsøgende. Vi laver fint med mål – men jeg håber, at vi i foråret kan løfte vores xG (statistik for målchancernes størrelse). Her ligger vi pt. faktisk et stykke under tallene fra vor første sæson i 3. division.

- Og så skal vi spille endnu yngre. I de første 16 kampe i år havde vi 4,81 U21 spillere i startopstillingen i gennemsnit. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det gennemsnit skal helst lige på den anden side af fem. Det er vigtigt for vort projekt at vi viser at vi er blandt de 3-4 klubber i Danmark der spiller med flest unge i startopstillingen, siger Young Boys FD-direktøren. 

Young Boys FD har 31 point efter 16 kampe. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0