3F Superliga -Risgård i Silkeborg til 2013
2011-03-01 09:37:28
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Risgård i Silkeborg til 2013

Silkeborg har erhvervet sig den stærke midtbanespiller Kasper Risgård, der frem til sommeren 2013 vil være at finde i den røde trøje.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kasper Risgård gik i sidste uge på klubjagt, efter at have fået ophævet sin kontrakt med Panionios. Den klubjagt kan allerede nu indstilles, Risgård har skrevet under på en to et halvt år lang kontrakt med Silkeborg.

- Det er meget glædeligt, at vi er lykkedes med at tilknytte Kasper Risgård, som er en særdeles kompetent tilføjelse til vores trup. Der er ingen tvivl om, at han bliver en forstærkning til vores hold, når først han kommer helt op i gear igen efter sit lange fodboldfravær, siger cheftræner Troels Bech i en pressemeddelelse.

- Vi har i Kasper Risgård fået fat i en spiller, som vi har jagtet gennem adskillige måneder. Desværre har det ikke kunnet lade sig gøre at tilknytte ham tidligere i forløbet af årsager, som har været ude af vores hænder - men nu er han her, og vi glæder os enormt over at have sikret os så dygtig en spiller, supplerer direktør Kent Madsen.

Risgård har tidligere i karrieren spillet 155 kampe for AaB. Netop nordjyderne møder Silkeborg i forårets første Superligakamp lørdag eftermiddag.


Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

47 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0