2022-08-19 08:12:53

Kent N. er ærgerlig og bitter: Udvisning ændrede det hele

Silkeborg IF led torsdag et nederlag til HJK Helsinki i et opgør, hvor Andre Calisir så rødt. Det var med til at ændre kampen, fortæller en skuffet Kent Nielsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Silkeborg IF kæmper for at komme med i Europa League-gruppespillet, men de fik ikke den bedste start, da det torsdag aften blev til et nederlag på 0-1 til HJK Helsinki.

Cheftræner Kent Nielsen var ellers tilfreds med, at SIF formåede at kontrollere dele af kampen, men et rødt kort til Andre Calisir i slutfasen og manglende skarphed ændrede det for danskerne.

- Det er det klassiske med, hvad de internationale kampe drejer sig om, og det er et eller andet sted at være effektive på det rigtige tidspunkt. Vi er enormt ærgerlige og bitre over, at vi tabte.

- Det var en kamp, som var meget taktisk, hvor der ikke var mange chancer. I anden halvleg kontrollerede vi det dog rigtig godt og lå og lurede hele tiden.

- Det røde kort ændrede det hele, og så udnyttede de standard med et langskud, og det er vi ærgerlige over. Men det understreger igen, at man i europæisk fodbold skal score på sine chancer. Vi havde en eller to, og det kunne have ændret det hele, slår Kent Nielsen fast over for SIF TV.

Silkeborg havde blandt andet en stor chance i første halvleg, hvor profilen Nicklas Helenius tæt på mål formåede formåede at heade forbi.

Kent Nielsen håber dog på, at de i returopgøret i næste uge kan skabe lidt flere chancer, end hvad tilfældet var i Finland.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0