2023-02-07 18:16:13

Officielt: Silkeborg henter Lasse Vigen

Silkeborg IF har netop offentliggjort på sin hjemmeside, at man har lavet en aftale med transferfrie Lasse Vigen, der får en aftale frem til sommer. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

B/G

2 - 2

SIF

Silkeborg IF har tirsdag hentet Lasse Vigen til klubben på en aftale gældende frem til sommer, ligesom bold.dk tidligere erfarede. 

Lasse Vigen fik ophævet sin kontrakt i Belgien med Zulte Waregem i starten af januar og har sidenhen trænet med i 2. divisionsklubben Esbjerg fB. 

Her fortsætter karrieren dog ikke, men i stedet i 3F Superligaen hos Silkeborg på en korttidsaftale, hvilket man er godt tilfreds med i klubben. 

- Vi er meget glade for, at det er lykkedes at hente en kvalitetsspiller som Lasse Vigen Christensen til klubben, siger sportschef Jesper Stüker på klubbens hjemmeside og uddyber. 

- Vi står over for en spændende forårssæson, hvor han utvivlsomt vil komme til at hjælpe os med sin rutine, dynamiske spillestil og store arbejdsradius. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Officielt: Silkeborg henter Lasse Vigen
Foto: Silkeborg

- Han har holdt formen ved lige i Esbjerg i de seneste uger og kommer fra et godt forløb i Belgien med mange kampe, så han er klar til at forstærke truppen med øjeblikkelig virkning. 

Den 28-årige midtbanespiller var tidligere i karrieren i Brøndby IF, hvor han var med til at sikre klubben sit seneste mesterskab. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Klubben skriver, at Vigen slutter sig til klubbens træningslejr i San Pedro del Pinatar i Spanien allerede onsdag. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

B/G

2 - 2

SIF

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0