2022-08-09 09:01:01

SIF-chef: Hvis pengene er store skal vi sælge

Kent Nielsen ved godt, at Silkeborg er nødt til at sælge deres profiler, hvis de modtager store bud. Cheftræneren går dog ikke i panik over eventuelle salg. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 5. runde

FT

VFF

2 - 0

SIF

Silkeborg IF har fået en rigtig flot sæsonstart.

Efter fire kampe har de ti point, og den gode start kommer efter en succesfuld 2021/22-sæson, hvor de blev nummer tre.

Derfor er der også stor interesse for flere af klubbens profiler. Mandag aften bekræftede de salget af Rasmus Carstensen, mens blandt andet Nicolai Vallys også er blevet rygtet væk.

Efter kampen mod AaB blev cheftræner Kent Nielsen spurgt ind til, hvor mange profiler de kan tåle at miste.

- Det er altid det, der er så svært. Det er ikke noget, som man har tanker om på den måde. Vi er et sted, hvor vi ved, at vi har fået spillere fra enten vores akademi eller fra et lidt lavere niveau, og i fællesskab har vi fået bygget det op, så de er blevet interessante.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -SIF-chef: Hvis pengene er store skal vi sælge
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Hvor mange kan man tåle at miste? Vi ved, det er velfungerende det, vi har. Vi kan også godt få øje på Sonne. Hvis han er efter Carstensen, så er det ikke langt. Han har noget andet, hvor Rasmus havde nogle andre styrker. Men altså hvis pengene er store nok, så skal vi sælge. Det er også den situation, som vi står i.

Kan i erstatte Vallys en til en? 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nej, altså Vallys er speciel. Det er en spiller, som betyder noget på alle planer. Han er også meget løbende. Han fylder også meget defensivt. Han er med til at bygge spillet op. Han er også med til gennembrudsspillet. Så det er en spiller, som der ikke er så mange af.

- Jeg er ikke ubekymret, men jeg har det sådan, at jeg vil blive rigtig glad, hvis spillere, jeg har med at gøre, får deres drømme opfyldt, fortæller cheftræneren efter kampen mod AaB. 

Silkeborg møder i den kommende weekend Viborg på udebane. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 5. runde

FT

VFF

2 - 0

SIF

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0