2022-08-14 14:01:38

SIF er klar til at sælge Helenius: Handler om prisen

Silkeborg-sportschef Jesper Stüker fortæller, at de sagtens kan sælge Nicklas Helenius, men det kræver, at det rigtige bud lander hos dem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Silkeborg har imponeret stort gennem længere tid, og i denne sæson er de godt med i toppen, mens de også skal ud og prøve kræfter med et europæisk eventyr.

Men når man gør det godt på grønsværen, så vil der også komme nye bejlere til, og det er også tilfældet med Silkeborg, hvor en spiller som Nicklas Helenius er eftertragtet.

Han har været sat i forbindelse med et skifte til Brøndby, men på nuværende tidspunkt er han fortsat at finde i Søhøjlandet.

Han er derfor også med i søndagens kamp mod Viborg, og inden opgøret blev sportschef Jesper Stüker spurgt ind til, om Brøndby havde sendt et bud afsted på SIF-bomberen.

- Det fortæller vi ikke så meget om. Men der er interesse for vores spillere, og det gælder både Helenius og andre på holdet. Det er jo en naturlig del, når det går godt.

- Vi kommer da til at sælge spillere i fremtiden, men vi håber da på, at prisen vil være højere end tidligere, udtaler Jesper Stüker og tilføjer til TV3 Sport, at han håber på, at spillerne kan se, at SIF også har noget spændende at byde på.

Men hvis pengene er i orden, så er det bestemt en mulighed at sende Helenius videre i karrieren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det fortæller Stüker, da han blev spurgt, om de kunne være klar på at sælge angriberen.

- Jamen det vil jeg sige, at det kunne vi godt være. Det er jo en kynisk og svær beregning, fordi hvad er det, som vi spiller om, hvad er der af økonomi i hele den sæson, som vi går ind i.

- Men hvis der er en pris, som ligesom modsvarer det, som vi mener, at det er værd, så kan vi godt sælge spillere, som vi har gjort med Rasmus Carstensen.

31-årige Nicklas Helenius har kontrakt frem til sommeren 2024.

14 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0