2022-06-30 12:11:01

Alexander Fischer forlænger: Mulig Skive-chef

Skive har valgt at forlænge med den spillende assistent Alexander Fischer, og Rasmus Brandhof siger til bold.dk, at klubben ser ham som fremtidig chef.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alexander Fischer blev i sommeren 2021 hentet til Skive IK som spillende assistent efter et ophold i Viborg FF, og nu kan den tidligere Superliga-spiller glæde sig over, at opholdet i Skive bliver endnu længere. 

2. divisionsklubben Skive har nemlig valgt at forlænge med 35-årige Fischer, så kontrakten gælder to år endnu. 

Skive-sportschef Rasmus Brandhof siger til bold.dk, at klubben er glad for at beholde Fischer. Klubben ser endda Fischer som cheftræner på sigt. 

Lige nu leder klubben faktisk efter en ny cheftræner efter afskeden med Christian Flindt Bjerg.

- Vi har det rigtig fint med det. Alexander (Alexander Fischer, red.) er en super fyr, som har vist sig at være dygtig som spillende assistent. Han har været en dygtig assistenttræner. 

- Vi var ikke i tvivl om, at han var en dygtig spiller. Det har han været gennem hele sin karriere. Han er stadig fit, og derfor har vi ikke haft nogle kvaler med at forlænge ham med to år, på trods af at han er 35 år, siger Rasmus Brandhof til bold.dk.

Hvad har Alexander Fischer vist?

- Han er en klog spiller, og det er han også uden for banen. Han har efterladt et rigtig positivt indtryk, så vi ser en mulig fremtidig cheftræner på et tidspunkt. Det er naturligt, at han skulle fortsætte hos os. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hans erfaring betyder vel også meget?

- Det har været en kæmpe gevinst. Han har spillet mange Superliga-kampe, og han ved, hvad det kræver for at være med på højeste niveau herhjemme, så det har været uvurderligt at have ham med. Jeg er glad for, at han har forlænget hos os. 

Skive-spillerne starter snart op på træningen, og hvis klubben ikke finder en ny cheftræner med det samme, kan Fischer få ansvaret. 

- Det kan være, at Fischers cheftrænerkarriere starter før, end han havde regnet med. Det må vi se på, siger Rasmus Brandhof til bold.dk.

Skive skal duellere mod B.93 i den første kamp i 2. division, og den bliver spillet lørdag 6. august.

Alexander Fischer kan skrive hele 195 Superliga-kampe på CV’et i alt for Randers og Lyngby.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0