2023-04-11 15:24:26

Carsten Hemmingsen er færdig i DS-klub: Det har været frustrerende

Carsten Hemmingsen skal ikke længere være cheftræner i Danmarksserie-klubben Slagelse, og han siger til bold.dk, at han har haft en god tid, men det har også været frustrerende. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 5. runde

FT

HER

2 - 3

SLA

Den tidligere Superliga-profil Carsten Hemmingsen blev ansat som Slagelse-cheftræner i sommer, men nu er det slut for Hemmingsen. 

Slagelse har nemlig valgt at sige farvel til ham efter nederlaget til VB 1968 (Værebro Boldklub). 

Klubben er lige nu en del af kvalifikationsspillet om at undgå at rykke ud af Danmarksserien. 

52-årige Carsten Hemmingsen siger til bold.dk, at han forstår klubbens beslutning. 

- Jeg synes egentlig, at det var den rigtige løsning, fordi jeg skulle ikke fortsætte efter sommer. Jeg havde selv luftet tanken, om vi skulle sige, at det var det.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Carsten Hemmingsen er færdig i DS-klub: Det har været frustrerende
Foto: Victoria Mørck Madsen/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

- Klubben holdt et møde, og de sagde, at vi skulle skilles her, og jeg kunne ikke gøre andet end at give dem ret i det. Pointmæssigt har de fire kampe i kvalifikationsspillet heller ikke været tilfredsstillende, siger Carsten Hemmingsen til bold.dk.

Ingen kontinuitet
Hemmingsen vil ikke kalde beslutningen for en fyring, og han er heller ikke skuffet over klubben. Der er dog en ting, som han gerne ville have ændret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvis jeg skulle gøre noget om, så skulle jeg have kigget lidt på min spillestil, som er krævende. Det har været rigtig godt i andre klubber, så jeg ville også mene, at man ville kunne det i Slagelse.

- Man skal også huske på, hvad der er sket med Slagelse, da vi rykkede ned i forhold til, hvor mange vi mistede, og hvor mange unge vi har med. Hvis man kigger på dbu.dk, så har vi aldrig nogensinde kunnet stille med de samme spillere. Vi har altid skiftet to-tre spillere, siger den tidligere Slagelse-cheftræner og tilføjer.

- Det har været frustrerende. Når man spiller i en amatørklub, så skal man jo ikke leve af fodbolden. De har deres studier og arbejde, og det er det vigtigste. Det skal de leve af det på sigt, og så kan man ikke bebrejde dem, at de skal noget. 

- At spillerne har skullet have ferie under turneringen, har jeg ikke været vant til, så der var nogle ting, som jeg skulle tænke over. Det har ligget lidt fjernt fra mig. 

Hemmingsen har været glad for Slagelse-truppen, men han arbejdede med mange unge spillere.

- Jeg var godt tilfreds, men når man har en trup med mange unge mennesker, går det op og ned. Vi har nogle U17- og U19-spillere, og vi har stort set ikke nogle spillere, der har erfaring fra højere niveau. Vi har to-tre stykker, siger Hemmingsen til bold.dk og tilføjer, at han stadig har et rigtig godt forhold til spillerne og sportschefen Zouher Abdullatif. 

Carsten Hemmingsen har tidligere været træner for blandt andet Dalum IF, Odder og Middelfart.

Slagelse er nummer fem i kvalifikationspulje 2.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 5. runde

FT

HER

2 - 3

SLA

5 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce