2022-09-29 10:00:02

DS-spillere bliver straffet af Hemmingsen: Fungerer godt

Martin Ahlgren siger til bold.dk, at Carsten Hemmingsen straffer Slagelse-spillerne, hvis de ikke gør det godt nok, og det kan Ahlgren godt lide.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 10. runde

FT

AVA

4 - 1

SLA

Carsten Hemmingsen blev i sommer ansat som ny cheftræner i Slagelse B&I, og han har haft stor indflydelse fra dag ét af. 

Den tidligere landsholdsspiller har nemlig fået implementeret en helt ny kultur i Danmarksserie-klubben, mener Slagelse-profilen Martin Ahlgren. 

23-årige Ahlgren siger til bold.dk, at bundniveauet stadig er for lavt, og holdet har ikke været skarpe nok i starten. 

51-årige Hemmingsen har dog tilført Slagelse noget helt nyt, hvor Danmarksserie-holdet har mere fokus på at have bolden end tidligere. Derudover straffer han spillerne, hvis de ikke gør det godt nok, siger profilen.

- Han er helt sikkert kommet med noget helt nyt. Det er en helt ny kultur, hvor det mere er den gamle skole, hvor vi bliver straffet, hvis vi ikke gør det ordentligt. Det, synes jeg egentlig, fungerer rigtig godt. 

- Jeg kan godt lide, at det er blevet mere vigtigt for os at være på kuglen, så vi ikke bare er glade for resultatet, men også være glade for præstationer. Det gør det sjovere og langt federe at spille fodbold, siger Martin Ahlgren til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -DS-spillere bliver straffet af Hemmingsen: Fungerer godt
Foto: Slagelse B&I

Offensivspilleren mener, at man kan mærke, at Hemmingsen har meget erfaring fra en lang spillerkarriere. 

- Han bruger mange af sine egne eksempler, og man kan mærke, at det er noget andet, end vi har haft de seneste år, siden vi har haft Balling (Ulrik Balling, red.), siger Martin Ahlgren til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

bold.dk har spurgt Carsten Hemmingsen i forhold til Ahlgrens udtalelse. Han fortæller, at han en enkelt gang sendte spillerne ud at løbe efter en kamp.

- Det var efter en lørdagskamp, hvor vi mødtes om mandag, og der har spillerne simpelthen været så ugidelige og spillet så dårligt. 

- Så løb de bare stille og roligt med vores fysiske træner og afluntede i 25 minutter og blev sendt ind uden bold, da det er den Danmarksserie-klub, der spiller mest med bold og stort ikke har noget løb, så det er det, som, han mener, var straffen. Det er det eneste eksempel, siger Carsten Hemmingsen til bold.dk og slår fast, at han ikke er typen, der straffer spillerne.

Ahlgren tilføjer, at Slagelse går efter at komme med i oprykningsspillet, som vil sige, at Hemmingsen og co. skal ende i top to. I skrivende stund er Slagelse nummer fire i Danmarksserien Pulje 2.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 10. runde

FT

AVA

4 - 1

SLA

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0