2022-09-30 11:24:37

Serieklub løb med Hemmingsen: Afviste div-klub

Den nye Slagelse-cheftræner Carsten Hemmingsen siger til bold.dk, at han sagde nej til en divisionsklub, da Danmarksserie-klubben har et mere interessant projekt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 10. runde

FT

AVA

4 - 1

SLA

Carsten Hemmingsen kan skrive en lang spillerkarriere med én landskamp og 265 Superliga-kampe på CV’et. 

Han har også stor erfaring som træner, hvor Hemmingsen har stået i spidsen for en række danske klubber. 

Hemmingsen sagde farvel til Dalum efter den seneste sæson, men nu står han i spidsen for Slagelse, der er rykket ned i Danmarksserien. 

Han fortæller nu til bold.dk, at der var flere klubber, der viste interesse, heriblandt en dansk divisionsklub. Slagelse havde dog det bedste projekt. 

- Der var et par klubber, der kontaktede mig. Jeg synes dog, at det, som Slagelse-sportschef Zouher (Abdullatif, red.) fortalte mig, var det mest spændende. De vil gerne det, som jeg gerne vil med unge mennesker og at have bolden, siger Carsten Hemmingsen til bold.dk.

Hvilket niveau snakker vi om?

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Serieklub løb med Hemmingsen: Afviste div-klub
Foto: Odder

- Der var en divisionsklub imellem, men der var også klubber fra de lavere rækker. 

Den nye Slagelse-cheftræner fortæller, at han forsøger at få implementeret en mere boldbesiddende spillestil i Danmarksserie-klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har det rigtig fint. Det er unge spillere, der er kommet op, da mange spillere stoppede grundet nedrykningen, og man måtte derfor ikke have kontraktspillere. Vi skal prøve at bygge noget op. Jeg vil rigtig gerne spille med bolden.

51-årige Hemmingsen slår fast, at han går meget op i at behandle spillerne på en ordentlig måde. På den måde præsterer spillerne også bedre, siger han.

- Klubben vil rigtig gerne de samme ting, som jeg vil. Når der er mange gode mennesker, så er det vigtigt for mig, at mandskabsplejen er i orden, så de får nogle gode oplevelser. At skælde ud og straffe folk er langt fra mig, siger Carsten Hemmingsen til bold.dk.

Slagelse møder topholdet Avarta i Danmarksserien Pulje 1 lørdag 1. oktober klokken 13. Hemmingsen og co. indtager lige nu fjerdepladsen og har syv point op til Benny Gall og Avarta.  

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 10. runde

FT

AVA

4 - 1

SLA

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce