2021-09-17 07:02:34

Slovan-mål mod FCK: Perfekt udført taktik

Slovan Bratislava scorede til 1-1 mod FC København på en planlagt detalje på et hjørnespark, hvor Ezekiel Henty steg til vejrs og stangede målet i kassen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

ECL - 1. runde

FT

SLO

1 - 3

FCK

18'
0 1
Jonas Wind
Mål
21'
1 1
Ezekiel Henty
Mål
42'
1 2
Jens Stage
Mål
68'
1 3
Jonas Wind
Mål på straffe

FC København slog torsdag aften Slovan Bratislava med 3-1 i Conference League, men det var ikke uden problemer.

På en svær bane i Slovakiet kom FCK foran, inden værternes Ezekiel Henty udnyttede pladsen og steg til vejrs på et hjørnespark og stangede Slovan Bratislava på 1-1 efter 21 minutter.

Efter kampen fortæller Henty, at Slovan Bratislava havde forberedt sig på, at der ville komme plads netop der.

- I forhold til målet var det præcis, som vi havde trænet. Træneren havde sagt præcis, hvor jeg skulle være, og så gjorde vi det perfekt taktisk. Bolden lå perfekt, og så var det mit arbejde at være der. Vi gjorde præcis, som vi havde trænet, og så var der mål, siger han og tilføjer om kampen:

- Det var en svær kamp. Der var en masse fight, hvor jeg synes, vi gjorde det godt som hold. Vi havde mange hårde dueller. Personligt kan jeg godt lide at skulle kæmpe med forsvarerne og have en masse dueller. Jeg forventede, at det ville komme mod FCK.

Artiklen fortsætter efter billedet

Conference League -Slovan-mål mod FCK: Perfekt udført taktik
Foto: Pavel Neubauer/AP/Ritzau Scanpix

- Det vigtigste var, at vi kæmpede som hold og arbejdede. Det gjorde vi, og det er et godt skridt for os som hold. Det er ikke nemt i Europa, det forstår vi.

- Resultatet var ikke godt, men vi kæmpede godt, og så tror jeg på mere i de kommende kampe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han mener, at det slovakiske hold fortsat er på vej frem, og derfor vil det være svært mod mere etablerede hold som FCK.

- Det er svært i Europa. Slovan tager nogle store skridt nu, men vi måtte løbe meget i første halvleg og særligt i offensiven var der også en masse løb for at forsvare. I anden halvleg prøvede vi lidt mere, men vi var uheldige med at få målene imod os.

- Da vi var bagud ville vi score og prøvede igen og ledte efter målet. Det er normalt, at vi kommer i problemer, for FCK er et godt hold, som er vant til at spille Europa, så det skal være svært. Det er svært at skabe en masse chancer, men igen, det var første kamp, og vi prøver igen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

ECL - 1. runde

FT

SLO

1 - 3

FCK

18'
0 1
Jonas Wind
Mål
21'
1 1
Ezekiel Henty
Mål
42'
1 2
Jens Stage
Mål
68'
1 3
Jonas Wind
Mål på straffe

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0