2022-11-22 10:27:01

Løvenkrands går efter job i DK: Flirter med Sønderjyske

Peter Løvenkrands står uden job efter Fremad Amager-exittet i sommer. Løvenkrands siger til bold.dk, at han gerne vil have et dansk trænerjob, og Sønderjyske er en meget interessant klub. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

I juni forlod Peter Løvenkrands jobbet som Fremad Amager-cheftræner, og siden da har den tidligere landsholdsspiller stået uden job. 

Løvenkrands siger til bold.dk, at han i øjeblikket tænker over fremtiden, men han fortæller, at det ledige trænersæde i Sønderjyske er yderst interessant for ham.

- Lige nu venter jeg på en mulighed for at komme ind til trænerarbejdet. Jeg har kigget på nogle forskellige ting. 

- Sønderjyske-jobbet er et af dem, som jeg godt kunne tænke mig at snakke med dem om, og jeg har snakket lidt med dem også, så jeg håber, at jeg kan få en samtale. Det kunne være et job, der var rigtig interessant, siger Peter Løvenkrands til bold.dk. 

Løvenkrands siger, at han tror, at han kan være den rigtige mand for Sønderjyske. 

- Jeg tror på, at en samtale mellem mig og klubben (Sønderjyske, red.) vil gavne os begge to, så jeg håber, at jeg får muligheden for at snakke med dem, så jeg kan vise mine idéer. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Løvenkrands går efter job i DK: Flirter med Sønderjyske
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Freelance/Ritzau Scanpix

- I Fremad Amager gik det i hvert fald rigtig fint. Jeg vil forklare de ting, som jeg vil arbejde med. Det handler bare om at arbejde videre og håbe på, at der sker noget. 

Stort netværk
Den tidligere Fremad Amager-cheftræner mener, at han har fået meget erfaring fra en lang spillerkarriere i blandt andet Rangers FC, Newcastle og Schalke 04 samt de trænerjobs, som vi har haft. Derfor har han også fået opbygget et godt netværk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har et godt forhold til mange trænere i England og Skotland, som kan gavne klubben. Der tror jeg, at der er et setup, som passer rigtig godt til at tiltrække de spillere. 

42-årige Løvenkrands mener, at Sønderjyske har store forventninger, og det passer godt til ham.

- Det er en klub, som har ambitioner, og det er vigtigt for mig. De har et godt ungdomssetup, og de har også et godt setup omkring førsteholdstruppen. 

- De ting, som er vigtige for mig, er, at der er et godt setup rundt omkring førsteholdet, så man kan udvikle unge spillere og sætte noget op, så man skaffer akademispillere op til førsteholdet. 

Løvenkrands har dog ikke låst sig fast på, at han skal finde et dansk trænerjob, men det er det mest tiltalende lige nu. 

- Den måde, der bliver spillet fodbold i Superligaen og NordicBet Ligaen, føler jeg, passer godt til mig i forhold til spillestil. Danmark vil være rigtig interessant, men jeg udelukker ikke udlandet. Det skal være den rigtige pakke for mig og klubben, siger Peter Løvenkrands til bold.dk. 

Løvenkrands nåede at være Fremad Amager-cheftræner i et år, og inden da stod han i spidsen for Rangers FC’s reservehold.

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0