2022-01-18 12:32:17

SE-profil med sommerudløb vil ikke forlænge

Stefan Gartenmann fortæller, at han ikke har intentioner om at forlænge sin kontrakt med SønderjyskE. Samtidig tror han heller ikke, at det bliver til et skifte i vinterens transfervindue.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Træningskampe - 1. runde

FT

ACH

3 - 1

SØN

Stefan Gartenmann har kontraktudløb med SønderjyskE til sommer, men hverken en kontraktforlængelse eller et skifte i vinterens transfervindue ser ud til at komme på tale.

Forsvarsspilleren fortæller selv, at han som udgangspunkt ikke har nogen intentioner om at forlænge sin kontrakt med klubben, fordi han føler sig klar til en ny udfordring i karrieren.

Det sker i et interview med Der Nordschleswiger.

- Det er ikke min plan at forlænge min kontrakt med SønderjyskE. Jeg vil gerne have en ny udfording, men man skal selvfølgelig aldrig udelukke noget. Man ved aldrig, hvordan tingene udvikler sig, men jeg forestiller mig ikke, at det bliver til en kontraktforlængelse, siger han.

Allerede i sommer berettede Der Nordschleswiger, at der var konkret interesse for forsvarsspilleren, der dog forblev i SønderjyskE, fordi klubben angiveligt krævede en transfersum, der for de interesserede klubber ikke var til at imødekomme. 

Nu udtaler Gartenmann selv, at et vinterskifte også ser svært ud - igen på grund af transfersummen, som SønderjyskE kræver.

- Det ser ikke ud til, at der kommer til at ske noget i dette transfervindue. Det ser svært ud med den transfersum, som SønderjyskE forlanger. Og der har ikke været nogen henvendelser endnu, som har været interessante for mig, siger han til Der Nordschleswiger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

24-årige Gartenmann kom til SønderjyskE tilbage i 2017.

Han blev årets spiller i klubben efter sidste sæson. 

Træningskampe - 1. runde

FT

ACH

3 - 1

SØN

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0