2022-06-28 10:53:50

SønderjyskE bekræfter: 10 med udløb smutter

Esben Hansen holdt en dør på klem for en forlængelse med en eller to spillere med kontraktudløb denne sommer, men sådan ender det ikke.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stefan Gartenmann, Rilwan Hassan, Lawrence Thomas, Benjamin Schubert, Lasse Haysen, Faris Moumbagna, Daniel Prosser, Emil Holm, Emil Kornvig og Bubacarr Sanneh.

De ti spillere fik blomster, da SønderjyskE i maj spillede sæsonens sidste kamp, men på daværende tidspunkt ville Esben Hansen ikke sige definitivt, at alle sammen smutter.

- Vi kan endnu ikke udelukke, at en enkelt eller to også vil være i klubben efter sommerferien, men vi giver hellere en buket for meget end for lidt, lød det fra Esben Hansen.

Nu bekræfter sportsdirektøren dog, at ingen af de ti fortsætter i SønderjyskE.

- De smutter. Der har simpelthen ikke været kontakten, så det er meget naturligt for begge sider, siger Esben Hansen til bold.dk.

Ikke i mål trods en del aktivitet

SønderjyskE har allerede været ganske aktive denne sommer, hvor Mikkel Hyllegaard, Christoffer Remmer og Rasmus Wikström blandt andre er blevet hentet ind.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det betyder dog ikke, at Superliga-nedrykkerne er færdige.

- Vi er ikke i mål, men vi er rigtig, rigtig glade for det, vi allerede er lykkes med. Det er altid ønskescenariet at få klaret tingene så hurtigt som muligt, men det er ikke altid muligt. 

- Man skal få klaret så meget som muligt tidligt, og det har vi gjort med god planlægning, og så kommer vi stadig til at gøre nogle ting både ud og ind. Der skal nok blive lidt at se til resten af sommeren, siger Esben Hansen.

Han vil ikke lægge sig fast på, hvor mange nye SønderjyskE jagter.

- Det kommer an på, hvor meget der sker den anden vej, men lige nu mangler vi et par stykker antalsmæssigt – måske to-tre stykker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvilke positioner kigger I efter?

- Det er svært at sige, for det er ikke sådan, at vi spiller på én bestemt måde, men det tætteste, jeg kan komme det, er nok at sige, at vi nok mangler én i hver kæde til at gøre dybden god nok, siger Esben Hansen.

Sportsdirektøren er relativt langt i jagten på yderligere forstærkninger.

- Vi ved, hvem vi gerne vil have, og så er det spørgsmålet, om de vil have os, og om deres klubber vil slippe dem, siger Esben Hansen til bold.dk.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0