2022-05-21 10:16:31

Thomas har følt sig ensom: Det her jeg vil?

Lawrence Thomas fortæller til jv.dk, at han i perioder har følt sig ensom i SønderjyskE og er kommet i tvivl om, hvorvidt det var det her, han ville.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 32. runde

FT

SØN

0 - 2

VFF

16.176 kilometer.

Det er afstanden fra den australske millionby Melbourne til Haderslev, og det var den tur, som Lawrence Thomas i 2020 tog, da han skiftede til SønderjyskE.

Klubskiftet betød, at han kom særdeles langt væk fra familie og venner, og det har været svært.

I et interview med JydskeVestkysten fortæller Lawrence Thomas, der forlader SønderjyskE denne sommer, at han har kæmpet med ensomhed i perioder.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Thomas har følt sig ensom: Det her jeg vil?
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Min familie og mine venner har altid betydet meget for mig, men da jeg kom her, var fodbold den højeste prioritet for mig. For første gang begyndte jeg at vakle. Jeg ville stadig spille fodbold, men jeg ville også være glad. 

- Ville jeg blive i Europa i fire-fem år mere og så komme tilbage til Australien, hvor nogle venner har fået børn, nogle bedsteforældre er måske døde? Du går glip af mange ting. Jeg har kæmpet med at finde ud af, om det var det jeg, jeg ville, siger Lawrence Thomas til jv.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Målmanden understreger dog, at han ikke fortryder noget i forbindelse med sit skifte til SønderjyskE, og han gætter på, at han havde holdt ud længere, hvis han var 22-24 år i stedet for 30.

Lawrence Thomas nåede 58 kampe for SønderjyskE og ventes nu at skifte til Western Sydney Wanderes hjemme i Australien.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 32. runde

FT

SØN

0 - 2

VFF

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0