2023-05-26 20:15:03

Selles er færdig i Southampton: Jeg vil blive i England

Ruben Selles fortæller, at han ønsker at blive i England og på Premier League-niveau, efter at han ikke fortsætter som Southampton-træner.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 38. runde

FT

SOU

4 - 4

LIV

For nylig kom det frem, at Ruben Selles ikke får sin kontrakt som Southampton-træner forlænget.

Dermed er den tidligere AGF- og FC København-assistenttræner færdig i klubben, efter holdet slutter sæsonen af mod Liverpool på søndag.

Selles har dog fået blod på tanden, og han vil derfor gerne blive i England.

- Det var et meget enkelt møde, hvor de sagde, at de ikke ville fortsætte forholdet, når min kontrakt var udløbet. Jeg viste, hvad jeg ville gøre, hvis jeg blev, og beslutningen var deres og ikke min.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Selles er færdig i Southampton: Jeg vil blive i England
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg gjorde så meget, som jeg kunne. Jeg mødte op og gjorde holdet konkurrencedygtigt, vi fik ikke det resultat, vi ønskede, men jeg gav alt hele tiden. Jeg gjorde mit bedste, og sådan er virkeligheden. Jeg kan ikke ændre ejernes beslutning, jeg skal bare forberede mig så godt som muligt til Liverpool-kampen nu.

- Måske ville det have været anderledes med mere tid, men jeg er her ikke for at komme med undskyldninger, og vi skulle have gjort alt med de værktøjer, vi havde. Jeg ønsker at blive i England og på Premier League-niveau. Mit mål har altid været at konkurrere med de bedste, og jeg vil gerne være tilbage så hurtigt som muligt, siger Selles ifølge BBC.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selles fik kontrakt med Southampton som træner tilbage i februar, men han formåede ikke at få klubben til at overleve i Premier League.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 38. runde

FT

SOU

4 - 4

LIV

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce