2022-12-08 23:34:01

Pedri hylder Enrique efter afsked: Tak for tilliden fra første øjeblik

Luis Enrique har valgt at stoppe som spansk landstræner, og derfor har profilen Pedri været ude og takke ham, da han har betydet meget for FC Barcelona-spanieren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Så gik den ikke længere for Luis Enrique, som torsdag valgte at stoppe som spansk landstræner, efter det kun blev til en ottendedelsfinale ved VM.

Dermed er det nu slut, og det har fået flere af de spanske spillere til at sige tak til Enrique, og en af dem er FC Barcelonas Pedri, som fik sin debut under Enrique.

Den unge kreatør er derfor også ked af det over, at det nu er endt på denne måde.

- Mange tak for alt, Luis. For din tillid og støtte fra første øjeblik og for, at du altid har troet på og taget dig af denne gruppe. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Pedri hylder Enrique efter afsked: Tak for tilliden fra første øjeblik
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

- Vi nåede ikke derhen, hvor vi ønskede ved dette VM, men fremtiden vil helt sikkert bringe dig nye succesfulde oplevelser, skriver Pedri på Twitter.

Tilbage i marts 2021 gav Luis Enrique Pedri debut på det spanske landshold, hvor det siden da er blevet til 18 kampe for den 20-årige spanier.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det spanske fodboldforbund har allerede fundet afløseren til landstrænerposten, da det er Luis de la Fuente, som skal forsøge at føre Spanien tilbage på sporet.

Pedri har tidligere arbejdet sammen med Luis de la Fuente i flere omgange på blandt andet U21-landsholdet og i forbindelse med OL i 2021.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0