2022-09-27 09:40:01

Priske efter pyro-kast fra fans: Forstår deres frustation

Den danske Sparta Prag-træner Brian Priske fortæller, at han har forståelse for, at klubbens fans er frustrerede over holdets seneste resultater.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 10. runde

FT

SPP

2 - 1

HRA

Buh-råb, pift og kast med pyroteknik.

Det var, hvad Brian Priske og resten af Sparta Prag-mandskabet blev mødt med, da holdet spadserede ned mod klubbens fans efter det seneste opgør, der endte 1-1 mod Ostrava.

Det var Sparta Prags femte uafgjort resultat i streg, og det affødte altså en frustreret og utilfreds reaktion fra fansene

Tjekkernes danske cheftræner Brian Priske har i landskampspausen medvirket i podcasten Sparttanska Noviny, hvor han fortalte om sin oplevelse med fansenes reaktion.

- Jeg ved, at det er en del af fodbold. Jeg har været en del af gamet i omkring 25 år, så jeg ved, at det er normalt, at fansene viser sin utilfredshed. Jeg er naturligvis ikke fan af det, men jeg ved, at det er almindeligt, og at det kan ske.

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Priske efter pyro-kast fra fans: Forstår deres frustation
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg værdsætter dem. Samtidig vil jeg gerne gøre opmærksom på, at når vi kommer ned til dem, er det for at vise dem, at vi respekterer dem. 

- Når vi har tabt, er det ikke rart, men vi går ned til fansene for at vise vores taknemmelighed, lyder det fra den danske træner. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sparta Prag har ikke vundet det tjekkiske mesterskab i otte år, og Priske fortalte, at det er en smerte, som han kan mærke eksisterer i hele byen.

- Jeg kan helt sikkert mærke smerten. Jeg kan mærke den hver dag, når jeg kommer til Letna eller Strahov, eller når jeg møder folk i byen. 

- Jeg mærker den smerte, der har ophobet sig gennem otte år. Jeg kan ikke fjerne den, men jeg kan forsøge at skubbe holdet i den rigtige retning. Det er derfor, jeg er her, siger han.

Sparta Prag ligger i skrivende stund på tredjepladsen i den tjekkiske liga.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 10. runde

FT

SPP

2 - 1

HRA

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0