2022-12-12 08:40:56

Avis: Promes søger om russisk pas for at flygte fra drabssag

Den hollandske kantspiller Quincy Promes har angiveligt søgt om pas i Rusland i et forsøg på at flygte fra den drabssag, han er mistænkt i.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Quincy Promes vil være russer. 

Ifølge aviserne Bild og Algemeen Dagblad skriver flere russiske medier, at den russiske klub Spartak Moskva har anmodet om at få et russisk pas til den hollandske kantspiller. 

Anmodningen sker, mens 30-årige Promes er mistænkt for drabsforsøg og involvering i narkotikahandel i Holland. 

Aviserne beretter således, at der hersker en klar formodning om, at hollænderen har valgt at anmode om det russiske pas for at slippe udenom at stå for retten. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Avis: Promes søger om russisk pas for at flygte fra drabssag
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Sagerne mod Promes, der blandt andet er mistænkt for forsøg på at stikke sin egen fætter ned, har været i gang siden oktober, men hollænderen har i hele den periode opholdt sig i Rusland. 

Sætter han sine ben på hollandsk jord igen, risikerer han øjeblikkelig anholdelse, skriver Bild, der desuden oplyser, at Promes' villa i byen Utrecht blev beslaglagt tidligere på året. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det hollandske fodboldforbund har i forbindelse med Promes-sagen slået fast, at kantspilleren ikke kommer i aktion for landsholdet, før hans navn er renset.

17 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0