2022-08-09 06:57:31

CAF forfærdet over Napoli-boss: Vil ikke hente afrikanere

Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis har udtalt, at han helst ikke vil hente afrikanske spillere til klubben, med mindre de dropper Africa Cup of Nations, og det har skabt utilfredshed hos CAF.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg sagde til dem, I skal ikke tale til mig om afrikanere mere.

Sådan lød det fra Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis i et interview med Wall Street Italia, som er træt af, at klubbens afrikanske spillere drager til Africa Cup of Nations fremfor at passe deres forpligtelser i klubben.

Men det har nu fået det afrikanske fodboldforbund, CAF, op i det røde felt, og derfor er de kommet med en pressemeddelelse, hvor de sender en klage til UEFA.

- CAF er forfærdet over de uansvarlige og uacceptable bemærkninger fra Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis om afrikanske spillere og Africa Cup of Nations.

- Ved offentligt at erklære, at spillere, der skriver under for Napoli, skal underskrive en erklæring om, at deltagelse i Africa Cup of Nations er en betingelse for ansættelse, vil De Laurentiis' kommentarer sandsynligvis falde ind under artikel 14 i UEFA's disciplinærregulativ. 

- CAF opfordrer derfor indtrængende UEFA til at indlede en disciplinær undersøgelse mod ham, melder de i en pressemeddelelse.

Napoli har på nuværende tidspunkt fire afrikanske spillere i truppen, heriblandt Victor Osimhen.

14 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0