2022-09-23 23:06:01

Napoli-læge melder profiler ude de næste par opgør

Victor Osimhen og Matteo Politano vil være ude med skader de næste par uger. Det fortæller Napolis holdlæge Raffaele Canonico. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Napoli har fået en forrygende start på den nye sæson i Serie A, som man topper, hvor man senest slog de forsvarende mestre fra AC Milan på San Siro. 

Før og under landskampspausen er de dog blevet ramt af nogle skader til et par profiler i form af Matteo Politano og Victor Osimhen, som nu meldes ude de kommende uger. 

Således fortæller holdlæge Raffaele Canonico om Politano, der måtte trække sig fra Italiens landsholdstrup med en lægskade, at han er ude i op til tre uger. 

- Han forventes ude i tre uger, og så vil det komme an på, hvordan han kommer sig, fortalte Napoli-lægen til Radio Kiss Kiss og fortsatte. 

- Anklen får det bedre dag for dag. 

Om Osimhen, der har pådraget sig en muskelskade, fortalte Canonico, at angriberen nok misser de næste par kampe for Napoli. 

- Fart er en af hans særlige karakteristika. Vi snakker en atlet, hvis topfart på sprint er 34-45 km/t. For at opnå det og holde visse træningsstandarder, skal han trænes godt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Generelt tager tiden for den type skade fem uger at komme sig over, så ugen med Cremonese-kampen kan blive afgørende. 

Napoli møder næste gang Torino i Serie A. 

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0