2022-09-25 12:14:06

Svær start for Giovanni Simeone: Var i skyggen af min far

Giovanni Simeone indrømmer, at det har været svært at skabe en fodboldkarriere, når man er søn af Diego Simeone, da der dermed har været et stort pres fra begyndelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 8. runde

FT

NAP

3 - 1

TOR

Giovanni Simeone havde en imponerende sæson, da han skød alt og alle i sænk og leverede hele 17 mål og seks assists i 35 kampe for Verona i Serie A.

Det fik Napoli til at hente den argentinske angriber i sommer på en lejeaftale, hvor det indtil videre er blevet til to mål i seks kampe.

Simeone er derfor flyvende, men det har dog ikke altid været en dans på roser for ham. Han er nemlig søn af Diego Simeone, den nuværende Atletico Madrid-cheftræner.

Diego Simeone havde også en flot fodboldkarriere, og det har Giovanni Simeone skulle høre for gennem årerne.

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie A -Svær start for Giovanni Simeone: Var i skyggen af min far
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det har været svært. I begyndelsen talte de altid om dig som søn af ham. Jeg kunne mærke presset fra at stå i skyggen af ​​min far, som altid gjorde mere. Så jeg mærker selvfølgelig presset ved at være Diegos søn.

- Det kræver dobbelt så meget at komme hertil, og det gælder alle børn, der har en far med samme fag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men min far sender mig beskeder hver dag, men en gang efterlod han mig en seddel, hvor der stod, at jeg skulle elske målet, fordi det er det smukkeste, der findes. Så han er ikke min træner, han er min far, udtaler Giovanni Simeone ifølge Football Italia.

27-årige Giovanni Simeones lejeaftale med Napoli løber frem til næste sommer. Der er dog mulighed for et permanent skifte, da Napoli har sikret sig en købsoption i lejeaftale.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 8. runde

FT

NAP

3 - 1

TOR

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0