2022-05-10 09:35:27

Sunderland i playoff-finale: Så fortjent

Sunderland-manager Alex Neil er begejstret over at være i playoff-finalen om at rykke op i Championship og mener, at det er meget fortjent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I 2017 rykkede Sunderland ud af Premier League, og året efter gik det galt igen, så den nordengelske storklub siden har spillet i League One.

Nu har Sunderland dog chancen for at spille sig tilbage i den næstbedste række, da en sen udligning mod Sheffield Wednesday mandag aften sikrede en samlet 2-1-sejr i playoff-semifinalen.

Wycombe er nu det eneste, der står i vejen for Sunderlands mål om at vende tilbage til Championship.

- Jeg synes, det var intet mindre end fortjent, siger manager Alex Neil ifølge ChronicleLive.

- Jeg er begejstret på spillernes vegne, for de fortjener det. Der er blevet stillet spørgsmålstegn ved os. Det gør der altid. Kan Sunderland gøre det i playoff, og al den slags palaver, men i sidste ende fortjener vi det og har gjort arbejdet.

- Vi har gang i en utrolig stime i forhold til resultaterne, vi har sat sammen, og alle disse spillere fortjener en masse kredit. Men for os har det kun fået os frem til en mulighed nu.

- Selvom vi er glade og tilfredse, og vi fejrer det nu, skal vi snart fokusere på den næste. Jeg tager hjem og bruger et par dage med børnene, og så tænker jeg på Wycombe om et par dage, siger Alex Neil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sunderland tabte i 2019 playoff-finalen til Charlton, mens det for et år siden blev til et semifinalenederlag til Lincoln City.

Den 21. maj vil det vise sig, om tredje gang er lykkens gang, når Sunderland spiller playoff-finale mod Wycombe på Wembley.

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce
annonce
annonce
0