2023-03-29 18:29:37

Landstræner og TV-ekspert har renset luften efter samtale hos Viaplay

Sverige-landstræner Janne Andersson og Viaplay-eksperten Bojan Djordjic har sluttet fred, efter at de onsdag har haft en samtale i enrum i mere end en time.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sverige-landstræner Janne Andersson og Viaplay-eksperten Bojan Djordjic blev det helt store samtaleemne i Sverige, efter at de to blev så meget uvenner i et TV-interview, at førstnævnte skred fra det.

Under interviewet blev Bojan Djordjic, der har serbiske rødder, stødt, da Janne Andersson spurgte, hvad TV-eksperten repræsenterer.

Efterfølgende har landstræneren undskyldt for sin opførsel på et pressemøde tirsdag, og nu har de to involverede holdt en samtale på mere end en time hos Viaplay i Stockholm.

Det skriver Sveriges Fodboldforbund på sin hjemmeside.

- Vi fik en god og varm snak og føler begge, at vi var medvirkende til, at det ikke gik godt i mandags. 

- Derfor var det ekstra godt at se hinanden og rydde op i denne hændelse på en ærlig måde, og vi gjorde det med forståelse for hinanden

Artiklen fortsætter efter billedet

EM -Landstræner og TV-ekspert har renset luften efter samtale hos Viaplay
Foto: Janerik Henriksson/TT/Ritzau Scanpix

- Vi er enige om at komme videre og dermed er sagen afgjort, siger den svenske landstræner.

På fodboldforbundets hjemmeside fortæller den tidligere Manchester United-spiller Bojan Djordjic også om sin oplevelse af samtalen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var en lang, dyb og fin samtale, hvor vi nåede til enighed med tilgivelse på begge sider. Det, der skete mellem os, er nu ovre.

- Det var vigtigt for mig, at Janne var oprigtigt interesseret i min livshistorie og ville forstå min reaktion og følelse, selvom vi kommer fra forskellige generationer og fra forskellige baggrunde.

- Dette møde viste sig at være mere givende, end jeg selv troede på forhånd, hvor fodbold faktisk var det, vi talte mindst om, siger Bojan Djordjic.

I videoen øverst i artiklen kan skænderiet mellem landstræneren og Djordjic ses.

5 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce