2022-06-04 18:36:01

Svensk back sammenligner Haaland og Zlatan

Ludwig Augustinsson beskriver Erling Haalands status for Norge, som den samme som Zlatan Ibrahimovic havde for det svenske landshold.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. B - 2. runde

FT

SVE

1 - 2

NO

Erling Haaland er en af de helt store profiler i fodboldverdenen, og meget er derfor skrevet og sagt om nordmanden, som skal spille for Manchester City i næste sæson.

Og søndag skal han og resten af det norske mandskab møder Sverige i Nations League, og derfor var han også et emne på det svenske pressemøde før kampen, som Ludwig Augustinsson og Emil Forsberg deltog i.

- Jeg synes, ​​han har hele pakken, fordi han er stærk, hurtig, eksplosiv og klog. Men det er ikke muligt at sætte elleve mand på Erling. Vi må se det som en dejlig udfordring, siger Forsberg, før Augustinsson forsatte med sammenligningen med Zlatan.

Artiklen fortsætter efter billedet

UEFA Nations League B -Svensk back sammenligner Haaland og Zlatan
Foto: Christine Olsson/TT/Ritzau Scanpix

- Det er klart, at spillet for Norge handler meget om Haaland. Da Zlatan var med, byggede vi spillet meget på Zlatan, for man skal bruge den bedste spillers kvaliteter, siger han.

Den tidligere FCK-spiller blev herefter spurgt ind til, hvem der er bedst af de to, og til det svarede han grinende, at man taber hver gang, hvis man sammenligner sig med Ibrahimovic.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. B - 2. runde

FT

SVE

1 - 2

NO

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0