2023-02-08 12:30:02

Hvidovre-legende stopper karrieren: Handler om min egen motivation

Hvidovre-legenden Christopher Østberg siger til bold.dk, at han ikke længere skal spille fodbold på seniorplan. Han vælger at stoppe nu, da han ikke længere kan finde motivationen.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

Christopher Østberg kan betegnes som en rigtig klubmand og legende i Hvidovre IF.  

245 kampe nåede midtbanespilleren at spille for Hvidovre IF i løbet af godt 14 år i klubben.  

I sommer valgte han dog at trappe ned ved at spille for Danmarksserie-klubben Tårnby FF, men nu er det dog helt slut for seniorkarrieren.  

30-årige Østberg fortæller til bold.dk, at der er flere årsager til, at han har valgt at trække stikket nu. En af årsagerne er, at Tårnby FF ikke endte i oprykningsspillet.  

- Det handler om tid og min egen motivation. Det var et rigtig godt halvår, men det tog alligevel rigtig meget tid. Det tog måske mere tid, end hvad jeg lige havde regnet med.  

- Min motivation for at fortsætte i et halvt år, hvor der ikke var noget at spille for, var begrænset, siger Christopher Østberg til bold.dk.  

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Hvidovre-legende stopper karrieren: Handler om min egen motivation
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Hvordan har du det med at stoppe karrieren?  

- Det er jeg egentlig relativt afklaret med. Jeg kan mærke, at jeg overhovedet ikke savner at træne og spille kampe. Nu har jeg haft et halvt år, hvor jeg har trappet ned, og nu er det tid til at stoppe helt.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 30-årige Hvidovre-legende fastslår dog, at hans stop intet har med Tårnby FF at gøre.  

- Jeg har ikke noget dårligt at sige om Tårnby FF. Det er nogle rigtig gode mennesker og fodboldspillere.  

Den nu tidligere Tårnby FF-sportschef Carsten Salomonsson var med til at få Østberg til klubben, men det har heller ikke haft indflydelse på hans beslutning, at Salomonsson ikke længere er en del af Danmarksserie-klubben.  

- Det var selvfølgelig ærgerligt, at han stoppede derude, da han var en vellidt mand blandt spillerne, men det har ikke nogen indflydelse på, at jeg er stoppet.  

Forståelse
Dermed mister Tårnby FF en vigtig profil midt i sæsonen, men Tårnby FF har dog ikke det helt store at spille for, da klubben næsten har sikret sig livet i rækken, fortæller Østberg.  

- Vi havde en længere dialog om det, og de var dejligt forstående over for det. De var kede af det, men de kunne godt forstå det.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg får mit barn nummer to til marts, så det kommer også til at kræve noget ekstra på hjemmefronten. Når man gerne vil se sine venner, så er der næsten ikke mere tid tilbage.  

Selv om seniorkarrieren bliver lagt på hylden, fortæller Østberg, at han fremover kommer til at spille hyggebold på oldboysholdet i Hvidovre. Her er der kun kampe på menuen.  

- Jeg har nogle gode kammerater, der spiller på oldboysholdet samt tidligere holdkammerater fra Hvidovre-tiden, så jeg synes, at det er meget naturligt. Nu er jeg også blevet gammel nok til at være med, siger Christopher Østberg til bold.dk.  

I efteråret spillede Østberg 15 kampe for Tårnby FF, og klubben endte på fjerdepladsen i Danmarksserien Pulje 1. 

Tårnby FF skal i foråret spille kvalifikationspulje 1, og lige nu har mandskabet 11 point ned til Gørslev IF under stregen.

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce