2022-07-17 06:30:02

OB's rekorddebutant i DS har store drømme

Mads Raben, der er den yngste OB-debutant, er lige skiftet til TPI i Danmarksserien, men han drømmer om meget mere, siger han til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 1. runde

FT

VAR

6 - 4

TAR

26-årige Mads Raben, der har skrevet sig ind i historiebøgerne i OB med sin debut i en alder af 16 år og 75 dage, skal i den kommende sæson tørne ud for TPI (Tarup-Paarup) i Danmarksserien. 

Raben har også været fuldtidsprofessionel i Færøerne og prøvet lidt af hvert. Selvom det nu hedder Danmarksserien, så har angriberen ikke lagt ambitionerne på hylden.  

Han drømmer om at blive professionel igen, siger Raben til bold.dk.

- Mit mål er at komme til at leve af det igen. Det er stadigvæk en af de ting, som jeg går efter og drømmer om, siger Mads Raben til bold.dk.

Hvornår er det realistisk?

- Nu begynder alderen også at skyde i den forkerte retning, så det skal ikke være om ti år. Det er lidt svært at svare på. Et godt halvår eller år i TPI, så kan man stå der næste sommer. Om to-tre år skal det gerne udmønte sig, at man er der, ellers kigger de nok efter yngre folk. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -OB's rekorddebutant i DS har store drømme
Foto: TPI

Har du en drøm om at komme tilbage til Superligaen?

- Om det er Superligaen eller udenlands har jeg ikke taget stilling til. Det er klart, at 1. division (NordicBet Ligaen, red.) vil også være en mulighed, men 1. division, Superligaen eller udlandet, hvis man er heldig. Jeg tager det henad vejen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu handler det for Raben om at bevise sig inden for kridtstregerne i TPI, men han har et blødt punkt for OB. OB har givet Raben rigtig meget. Han har fået gode venskaber og udviklede sit spil meget i de otte år, som han var i klubben. 

- OB har betydet rigtig meget for mig. Det er der, hvor jeg har spillet størstedelen af min ungdomstid. På det tidspunkt satsede jeg rigtig meget på at komme op på førsteholdet, men så løb jeg ind i den her korsbåndsskade. 

- Jeg følger da stadig OB tæt, og jeg bor stadig i Odense, så det er næsten klubben på Fyn. Dem følger jeg stadigvæk, siger Mads Raben til bold.dk. 

Du kan se Mads Rabens rekorddebut for OB i videoen øverst i artiklen. Raben blev noteret for to Superliga-kampe for OB. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 1. runde

FT

VAR

6 - 4

TAR

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0