2023-02-09 12:41:01

Ny Thisted-chef vil vise vejen: Det er lidt specielt at være tilbage

Daniel Kristensen har store forventninger til det nye job som Thisted-cheftræner. Han håber, at han kan være med til at give noget tilbage til klubben, som han holder meget af. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye Thisted-cheftræner er Daniel Kristensen, og han har tidligere været stor profil for Thisted-profil, da han var aktiv. 

Nu står han på den anden side af kridtstregerne, da Kristensen skal dirigere Thisted til en plads i top seks i forårets kampe. 

Kristensen er vendt tilbage til Thisted efter et ophold i FC Midtjylland, og han skal lige vænne sig til at stå på den anden side. 

- Det er lidt specielt, men det er også dejligt at komme tilbage til den klub, som jeg har været i igennem mange år og fået en chance i, da jeg startede. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Ny Thisted-chef vil vise vejen: Det er lidt specielt at være tilbage
Foto: Rasmus Lykke/Thisted FC

- Det er fedt at sidde i loungen, hvor der plejer at være god stemning inden en kamp, så det er fedt, siger Daniel Kristensen til Thisteds Facebook-side. 

Thisted-cheftræneren har en klar idé om, hvordan tingene skal foregå i 2. divisionsklubben. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De har fået en træner med struktur, og det er en træner, der har plan for, hvad vi skal. Jeg håber også, at jeg bliver en træner, der kan vise vejen, så vi kan levere noget på fodboldbanen. Det er det, som det handler om i sidste ende. 

Lige nu er mandskabet på en ottendeplads i 2. division. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0