2023-02-03 12:06:09

Thisted forlænger med offensiv profil og forsvarsspiller

2. divisionsklubben Thisted FC forlænger deres aftaler med angriberen Ahmad Gero og forsvarsspilleren Jean-Julien Foe Nuphaus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med en solid placering i den tredjebedste række i Danmark forlænger Thisted FC deres aftaler med nigerianeren Ahmad Gero og Jean-Julien Foe Nuphaus med amerikansk-tysk pas.

Især 23-årige Gero har været fast mand for mandskabet, hvor det er blevet til 15 kampe med to mål til følge.

Derfor er det også en yderst tilfreds sportschef.

- Gero har spillet hos os siden september, hvor han kom til fra Jammerbugt FC. Han har gjort det rigtig godt for os, og i perioder har vi set hans topniveau, hvilket er til mere end 2.division.

- Vi tror på, at trænerteamet kan løfte ham endnu mere, og at han vil komme til at score flere mål for os i den kommende periode. Igen har der været interesse for vores spillere, men Gero og Thisted FC har valgt hinanden, og vi har alle en stor tro på, at det bliver en succes, siger Peter Bechmann i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Thisted forlænger med offensiv profil og forsvarsspiller
Foto: Rasmus Lykke/Thisted FC

Jean-Julien Foe Nuphaus med det lette kaldenavn ”JJ” har en fortid i Hoffenheims ungdomsafdeling, men mangler fortsat sin debut for førsteholdet.

Forsvarsspilleren fortjener dog forlængelsen, mener sportschefen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Han har været en del af vores trup i hele efteråret og spillet kampe for vores Jyllandsserie-hold. Han er en dygtig fodboldspiller, hvor hans force er spillet med fødderne og hans rolighed. Han har en fantastisk mentalitet og meget vellidt i troppen.

Thisted ligger nummer otte i 2.division, og de starter sæsonen igen den 11. marts mod B.93.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0