2023-02-08 09:43:01

Thisted har mistet flere profiler i transfervinduet: Vi står et okay sted

Thisted-direktør, Peter Friis, siger, at mandskabet står fint, og det er på trods af, at klubben har sendt flere profiler videre til andre klubber. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Thisted FC skal forsøge at forbedre efterårets resultater i 2. division med den nye cheftræner Daniel Kristensen i spidsen. 

Lige nu er mandskabet nummer otte i rækken. 

Klubben har dog måttet sige farvel til flere bærende spillere i form af Laurits Bust, Antonio Bustamante og Simon Trier. 

Peter Friis, der er Thisted-direktør, siger til klubbens Facebook-side, at Thisted FC vil give flere unge spillere chancen i foråret. 

- Vi har sendt et par stykker, der har spillet en del. Laurits (Bust, red.) har gjort sig fortjent til at tage skridtet videre til en 1. divisionsklub. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Thisted har mistet flere profiler i transfervinduet: Vi står et okay sted
Foto: Thisted FC

- En af dem, der har været mest markante for os i den offensive del, Antonio (Bustamante, red.), havde et ønske om at prøve sig af et andet sted, og det fandt vi en løsning på. Simon Trier er røget tilbage til Kolding. 

- Vi har en del spillere tilbage fra skader. Tobias Friis er kommet i gear igen efter sin korsbåndsskade, og Christian Hørbye har set rigtig fin ud i januar. Vi har forlænget aftalen med Gero (Ahmad Gero, red.) og hentet Tobias Damsgaard ind til højre back-positionen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har snakket rigtig meget om, at vi gerne vil udvikle vores unge spillere og se, om de har fået hår nok på brystet til at skulle tage det næste skridt. 

- Det kommer de i hvert fald til at få chancen for i foråret. Vi synes egentlig, at vi står et okay sted. Jeg synes, at vi ligner et Thisted FC-hold, som vi kender, hvor det er hårdt arbejde og det spillemæssige, der er sat i fokus.

Thisted FC starter forårssæsonen i 2. division ud med et opgør mod B.93 11. marts.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0