2. Division -Thisted skriver med tidligere AaB-talent
2016-08-04 22:54:36
Foto: Thisted FC

Thisted skriver med tidligere AaB-talent

Thisted FC har skrevet en et-årig kontrakt med det 20-årige tidligere AaB-midtbanetalent Asger Bust.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Asger Bust formåede ikke at spille sig på holdet i AaB i sidste sæson, hvor den centrale midtbanespiller måtte spejde langt efter spilletid i sit første år som senior-spiller.

Nu har 20-årige Bust imidlertid fundet en ny klub. Valget er faldet på Thisted FC, hvor midtbanespilleren har fået en kontrak, som gælder den kommende sæson.

- Jeg er selvfølgelig glad for kontrakten med Thisted FC. Jeg har søgt efter en klub, hvor jeg forhåbentlig kan komme til at spille kamp hver weekend. Det er det, jeg håber, jeg kommer til at gøre for Thisted FC. Så håber jeg selvfølgelig også vi spiller os i top fire i grundspillet i 2. divisions pulje 3, så vi kan komme med i oprykningsspillet til 1. division næste forår. Det er det jeg går benhårdt efter sammen med resten af spillertruppen i Thisted FC, siger Bust i en pressemeddelelse.

Om nyerhvervelsen udtaler cheftræner Bo Zinck:

- En lokal Sjørring-dreng der har været i AaB og gjort det fantastisk godt. Han er en dygtig midtbanespiller, der er teknisk stærk, og han bliver forhåbentlig en stor gevinst for holdet og Thisted FC. Han besidder alt det, vi gerne vil have af vores spillere på midtbanen. Asger Bust er en dejlig og talentfuld ung spiller som samtidig er dejlig, at arbejde sammen med.

Bust og Thisted tager hul på den nye sæson i 2. division fredag aften med en udekamp mod Aarhus Fremad.


Foto: Thisted FC

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0