2023-02-09 10:12:01

Tidligere Randers-spiller jagter succes i Thisted: Blod på tanden

Thisted FC har hentet den tidligere Superliga-spiller Tobias Damsgaard til klubben, og den tidligere Randers-spiller er meget opsat på at gøre en forskel i klubben. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

2. divisionsklubben Thisted FC hentede en markant forstærkning i transfervinduet i form af den tidligere Superliga-spiller Tobias Damsgaard. 

Han vender hjem til dansk fodbold efter et ophold i tyske Phönix Lübeck. 

Den nye Thisted-profil siger til klubbens Facebook-side, at han ser frem til at få kontinuerlig spilletid efter et ujævnt forløb med en del skader.

- Det (Tobias Damsgaard, red.) er en spiller, der hungrer efter at få noget spilletid uden på banen, hvor det gælder. Nu har jeg haft en periode, hvor det har været op og ned, men det har været lidt for meget nedad. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Tidligere Randers-spiller jagter succes i Thisted: Blod på tanden
Foto: Thisted

- Jeg føler, at jeg har meget blod på tanden, og jeg vil gerne vise, hvad jeg kan. Det har jeg vist tidligere, og det vil jeg gerne vise igen, siger Tobias Damsgaard og tilføjer.

- Hvis jeg kigger tilbage på det seneste år, så har der været lidt for mange skader, og et ophold i Tyskland som ikke gik som forventet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der var lidt for mange hængepartier. Jeg er glad for, at jeg er tilbage i Danmark igen. 

Tobias Damsgaard står noteret for 25 Superliga-kampe for Randers FC, og nu skal han forsøge at hjælpe Thisted til en top seks-placering i 2. division.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0