2023-03-19 22:05:01

Avis: Conte indkaldt til krisemøde efter vanvittigt pressemøde

Ifølge Daily Mail har der været krisemøde i Tottenham oven på Antonio Contes vilde pressemøde lørdag efter 3-3-resultatet mod Southampton, hvor italieneren langede ud efter spillerne og den manglende vindermentalitet i Tottenham.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

EVE

1 - 1

TOT

Uroen ulmer i Tottenham efter Antonio Contes udtalelser, efter han så sit mandskab sætte en sikker sejr over styr og i stedet endte med at spille uafgjort med Southampton.

På det efterfølgende pressemøde lagde Conte ikke fingre imellem, at alle forsøgte at finde på undskyldninger for problemerne i klubben og over for spillerne samt, at der ikke er den rette vindermentalitet i Tottenham.

Ifølge Daily Mail fik udtalelserne efter sigende Tottenhams direktør, Daniel Levy, til at indkalde til krisemøde med Conte lørdag aften.

Her ville Levy og resten af bestyrelsen have afklaret, hvad manageren mente med sine udtalelser, men der var ifølge mediet også overvejelser om en fyring.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Avis: Conte indkaldt til krisemøde efter vanvittigt pressemøde
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Mediet skriver, at Conte forklarede medlemmer af bestyrelsen, at hans kommentarer kun var rettet mod spillerne og ikke klubben, hvilket Levy accepterede.

Dog er italienerens job stadig i fare, da Levy forbereder sig på at vurdere situationen i næste uge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der har tidligere været meldinger ude, at Antonio Conte ikke vil fortsætte i Tottenham efter sæsonen, når hans kontrakt udløber.

Men Tottenham skal fortsat spille kampe i Premier League, og deres næste opgør er den 3. april, når de møder Everton.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

EVE

1 - 1

TOT

15 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce