2023-06-03 15:30:00

Lloris rygtet til Saudi-Arabien: Jeg er klar på noget andet end Tottenham

Hugo Lloris er blevet rygtet til Saudi-Arabien, og nu indrømmer franskmanden selv, at han er klar på at forlade Tottenham med det samme.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hugo Lloris har kontrakt med Tottenham frem til sommeren 2024, men det betyder dog ikke, at franskmanden har tænkt sig at blive i London.

I et stort interview med Nice Matin sætter Lloris nemlig ord på fremtiden, hvor han åbner op for, at han allerede kan forlade Tottenham til sommer.

- Vi nærmer os et vigtigt øjeblik, både for klubben og for mig. Det er slutningen på en æra. Jeg har ønsker om andre ting, og jeg vil stille og roligt undersøge, hvad der vil være muligt. 

- Men jeg glemmer ikke, at jeg stadig har et års kontrakt med Tottenham, og at det i fodbold altid er svært at forudsige, hvad der vil ske. Det vigtigste lige nu er at komme mig godt over min skade, og så må vi se, hvad fremtiden bringer for mig.

Hugo Lloris har været sat i forbindelse med et skifte til saudiarabisk fodbold, og det blev den franske keeper også forholdt til i interviewet.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Lloris rygtet til Saudi-Arabien: Jeg er klar på noget andet end Tottenham
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

- Man kan ikke gå fra et succesfuldt VM til at være en gennemsnitlig spiller på et par måneder. Jeg havde et par hårde slag, og jeg var lidt inkonsekvent i mine præstationer. 

- Det er første gang i min karriere, at jeg ikke er til rådighed. Men jeg har det godt i mit hoved og i min krop. Denne periode vil give mig friskhed til stadig at gøre mig glad. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det vigtigste er at finde et projekt, hvor jeg blomstrer, blandt andet i Tottenham, siger Hugo Lloris.

36-årige Hugo Lloris har været hos Tottenham siden 2012, hvor han kom til fra Lyon.

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce